Releu smart wireless 1 canal x 16A Shelly 1PM masurare consum
97.99 RON

Releu smart wireless 1 canal x 16A Shelly 1PM masurare consum

|
Adauga intrebare
Descriere

Releu smart wireless 1 canale x 16A Shelly 1PM. masurare consum

  • Usor de instalat
  • Dimensiuni mici
  • Compatibil cu Alexa si Google Home
  • Aplicatie Apple si iOS
  • 1 releU - 16Ah
  • Monitorizare consum energie
97.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Releu smart wireless 1 canal x 16A Shelly 1PM cu  masurare consum

Shelly 1PM este unul dintre cele mai mici dispozitive cu sursa deschisa, echipate cu WiFi, pentru circuite de control inteligent cu contor de putere incorporat. Aceasta versiune gestioneaza 1 canal si dispune de control rulant. Datorita dimensiunilor sale mici, il puteti incorpora in spatele unei prize de alimentare/intrerupator de lumina standard sau intr-un dulap electric chiar si atunci cand dulapul este foarte impachetat.

Complet reproiectat: 20% mai puternic, 30% mai mic, 50% raza de actiune marita, 100% protejat, masurare duala a puterii!

Wireless: Nu este nevoie de HUB - Conectati Shelly 1 PM direct la Wi-Fi de acasa.

Controlati de la distanta: controlati iluminarea acasa, indiferent unde va aflati.

Foarte compatibil: Compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa si Google Assistant. Controlati-va aparatele cu vocea.

Gama larga de suport pentru tensiune: Shelly 1 PM poate fi utilizat pentru a controla o gama larga de dispozitive si aparate.

Programe de rasarit/apus: urmariti automat soarele si porniti/opriti Shelly 1 PM in functie de orele de rasarit si apus.

Programari saptamanale: creati programe zilnice personalizate pentru dispozitivele dvs.

Protectie la supraincalzire: Senzor de temperatura intern pentru protectie la supraincalzire.

Contorizare duala a puterii: Doua contoare de putere precise integrate care va permit sa masurati consumul pentru fiecare canal separat.
Mai mic, dar mai puternic. Shelly 1PM are o sarcina maxima de 1x2300W sau 1x16A. Contorizare duala independenta a puterii pentru fiecare canal, permitandu-va sa monitorizati starea si istoricul, precum si consumul curent si trecut de energie electrica.

Controlati orice rulou de 110-230V, perdele motorizate sau copertine. Cu Shelly 1 PM va puteti deschide si inchide usa garajului cu o singura atingere sau chiar cu vocea. Controlul rulourilor, usilor de garaj, barierelor sau a oricarui motor bidirectional nu a fost niciodata mai usor.

Utilizati cu orice aparat: Shelly 1 PM accepta o gama larga de surse de alimentare AC si DC si puteti controla o gama larga de dispozitive si aparate.

Mai mici de 2 fursecuri stivuite impreuna pot incapea oriunde, sub consola de perete existenta, chiar daca exista o multime de cabluri. Este cu 30% mai mic decat Shelly 1PM si cu 5% mai mic decat Shelly 1.

Usor de instalat: nu mai sunt probleme de cablare. Puteti sa inversati AC sau sa comutati poli extern oricand aveti nevoie. Instalati releele Shelly 1 PM in circuitele dvs. electrice existente, timp de 3 minute fiecare, si faceti-va casa inteligenta si mai eficienta din punct de vedere energetic.