Releu inteligent, 1 canal, 10 amperi, RF 433 Mhz, SONOFF RF R3

Releu inteligent, 1 canal, 10 amperi, RF 433 Mhz, SONOFF RF R3

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Conexiune Wifi
  • Radiofrecventa cu 1 canal
  • Aplicatia mobila eWeLink
  • Compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant 
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Releu inteligent, 1 canal, 10 amperi, RF 433 Mhz, SONOFF RF R3

Noul SONOFF RF R3 este un releu inteligent wireless si radiofrecventa cu 1 canal, 10A.
Acest releu WiFi asigura controlul de la distanta al dispozitivelor electrice prin aplicatia eWeLink, direct de pe telefonul mobil, prin Amazon Alexa/ Google Assistant sau din telecomanda.

Spre deosebire de BASICR3, RFR3 va ofera un ajutor suplimentar de control - telecomanda RM 433. Doar alegeti modul de control pe care il doriti si setati un cronometru pentru a permite dispozitivelor sa porneasca/ sa se opreasca automat la o ora prestabilita de dumneavoastra, pe parcursul unei zile. 

De exemplu, pregatiti aparatul de cafea seara, iar o ceasca de cafea va fi pregatita pentru dumneavoastra in dimineata urmatoare.

Acesta este compatibil cu functia IFTTT si puteti face mai multe actiuni pentru a declansa alte dispozitive sau puteti primi o notificare pe telefon dupa ce actiunea a fost declansata.

Principalele avantaje Sonoff RF R3 fata de versiunea anterioara RF R2:

– Stabilitate sporita la conexiunea WiFi, ce inlatura problemele legate de imperecherea device-ului in conditii de WiFi mai slab

– Compatibil cu alte sisteme de automatizari case inteligente

– Material PC (V0 rating) calitativ superior, cu rezistenta marita in expunerea indelungata la caldura, rezistenta sporita la impact si incendiu

– Platforma open source pentru proiecte DIY

– Design placut

Aranjati luminile sa functioneze autonom

Setati un timp regulat pentru lampa, pentru a va trezi in fiecare dimineata cu lumina calda.

Creati scene 

Perfect pentru construirea scenelor pentru mai multe dispozitive SONOFF. Atunci le puteti activa pe toate simultan atingand APP.

 Distribuiti o data, controlati pentru totdeauna

Cu partajarea dispozitivului, membrii familiei pot controla acelasi dispozitiv cu dumneavoastra fara a adauga dispozitivul din nou.

Stare sincronizare

Starea dispozitivelor in timp real poate fi afisata pe telefonul dumneavoastra. Daca nu sunteti sigur ca sunt oprite, vizualizati telefonul pentru a gasi raspunsul.

Creati mai multe actiuni

Compatibil cu funcția IFTTT, comunicati cu o serie de dispozitive sau trimiteti notificarea pe telefonul dumneavoastra. Aprindeti automat lumina la apusul soarelui, cand veniti acasa.

DIY universal

Compatibil cu orice aparat de uz casnic. Modulul are capacitatea DIY pentru utilizatorii cu cunostinte de baza in electrician.