Set 2 buc Priza Wifi 16A si USB cu monitorizare control WiFi din aplicatia Tuya Gosund SP112

Set 2 buc Priza Wifi 16A si USB cu monitorizare control WiFi din aplicatia Tuya Gosund SP112

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Priza inteligenta cu control WiFI
  • Curent de pana la 16A - 3680W
  • 2 USB-uri 
  • Monitorizare consum instant si lunar
  • Compatibila cu prizele din Romania
  • Multiple posibilitati de programare
  • 24 de luni garantie
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Priza inteligenta cu control prin aplicatia mobila Tuya, simplu de programat si automatizat. SET 2 buc 

 

Acum vă puteți gestiona casa inteligentă și mai convenabil. Mufa WiFi inteligentă Gosund este compatibilă cu mai multe aplicații și asistenți vocali, cum ar fi Amazon Alexa și Google Assistant. Vă permite să operați de la distanță dispozitivele conectate, să le monitorizați consumul de energie și chiar să le controlați prin voce. De asemenea, puteți crea programe de lucru și puteți partaja controlul cu familia sau prietenii. În același timp, mufa este suficient de compactă încât să nu ocupe prea mult spațiu.

Telecomanda în aplicație
Gestionarea sistemului de acasă inteligent nu a fost niciodată mai ușoară. Mufa funcționează cu platforme precum Google Home, Gosund, TUYA și Smart Life, ceea ce înseamnă că vă puteți controla convenabil aparatele conectate de la distanță - de pe smartphone. Porniți și opriți dispozitivele oriunde v-ați afla - acasă, într-un restaurant sau în vacanță. De asemenea, puteți crea programe detaliate pentru ei. O lumină care se stinge automat când ieși din apartament? Acum este posibil!

Controlați-vă dispozitivele cu vocea
Gătit, mâinile tale sunt ocupate și ai putea folosi puțină lumină suplimentară? Stai confortabil pe scaun și vrei să pornești ventilatorul? Nici o problema! Nici măcar nu trebuie să vă mișcați de pe scaun sau să ajungeți la telefon. Mufa EP2 este compatibilă cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa. Doar dă comanda potrivită și vezi cum casa ta inteligentă se adaptează nevoilor tale!

Partajați controlul
Familia sau prietenii vă pot gestiona, de asemenea, în mod convenabil casa dvs. inteligentă. Dacă doriți, partajați prizele și dispozitivele conectate în aplicație cu unii dintre prietenii dvs. În acest fel, și ei pot opera de la distanță aparatele, pot monitoriza consumul de energie și pot crea programe. Cu Gosund, poți face cu ușurință din casa ta un loc prietenos pentru întreaga familie!
Adio facturi mari la electricitate
Gosund vă oferă o nouă modalitate de a economisi energie electrică. Ce înseamnă? Folosind mufa EP2, puteți monitoriza în mod convenabil consumul de energie al echipamentului conectat la acesta de pe smartphone. Doriți să vă asigurați că un anumit dispozitiv nu consumă mai multă energie decât este necesar? Programați-l să ruleze doar atunci când aveți nevoie!

Mic și ușor de instalat
Scăpați de dispozitivele mari, nepractice, care ocupă mult prea mult spațiu și obstrucționează alte prize de pe multiplă, făcându-le imposibil de utilizat. EP2 este atât de mic încât nu va interfera cu nimic! Nici instalarea și configurarea acestuia nu vă vor cauza probleme. Dispozitivul asigură și siguranța utilizării. Nu se va supraîncălzi și va proteja echipamentul conectat de eventuale daune.

Uimitor de durabil

Ce altceva face ca priza inteligentă Gosund EP2 să merite cu siguranță atenția ta? Aparatul este realizat din materiale de ultimă generație care îi conferă o durabilitate incredibilă. Carcasa rezistentă la flacără asigură o mai mare siguranță de utilizare și protejează produsul de deteriorare, în timp ce conectorii din bronz fosfor și PCBA avansat asigură fiabilitatea acestuia și previn suprasarcina.

 

Aplicatii pentru ANDROID

priza compatibila cu aplicatia Tuya

Aplicatia TUYA  

priza inteligenta compatibila smart life

Aplicatia SMART LIFE

Aplicatii pentru iOS (Apple)

priza inteligenta Smart Life

Aplicatia TUYA  

priza inteligenta comaptibila Apple iOS iphone

Aplicatia SMART LIFE

Aplicatia Tuya / Smart Life va permite sa setati scenarii inteligente, de exemplu sa porniti priza doar cand afara este o anumita temperatura sau atunci cand va apropiati de casa(Geofence).

Daca aveti mai multe dispozitive compatibile cu aplicatia Tuya, puteti sa le automatizati. De exemplu puteti sa opriti priza atunci cand senzorul de inundatie detecteaza apa sau atunci cand senzorul de temperatura detecteaza o anume temperatura.