Bec RGB economic si inteligent, Laxihub , control wifi cu Alexa Google Home sau Tuya, E27, 9W, 1000lm, LAE27S-TY-EU-NL

Bec RGB economic si inteligent, Laxihub , control wifi cu Alexa Google Home sau Tuya, E27, 9W, 1000lm, LAE27S-TY-EU-NL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Compatibil cu soclul E27
  • Tip conexiune Wireless
  • Control Vocal, de la distanta
  • 16 Milioane de culori
  • 8 Scenarii diferite programabile
  • Lumina ajustabila
  • Functioneaza cu Google Home, Tuya, Arenti, s.a.
  • 24 de luni garantie
  • Model: Laxihub LAE27S-TY
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Preia controlul total asupra luminii din casa ta cu becul

Laxihub

Becul se conecteaza la reteaua Wireless a casei si permite controlul din aplicatia mobila. De acest bec se poate bucura oricine, fie ca il cumparati pentru DSV sau doriti sa il faceti cadou.

LAE27S-TY de la Laxihub este un bec LED inteligent cu filet E27. Permite aprinderea/stingerea luminii direct prin aplicatia Tuya, permite reglarea luminozitatii a culorii si planificarea diferitelor scenarii. Dupa conectarea produsului la reteaua wifi locala si adaugarea acestuia in aplicatia mobila poate fi controla de oriunde este acces la Internet.
Becul oferă o intensitate luminoasă de 1000 de lumeni iar durata de viata este de aproximativ 20 000 de ore. Cele 16 milioane de culori disponibile si o temperatura a luminii variabila intre 2700-6500k fac becul potrivit pentru orice setare.

16 000 000 de culori si intensitate luminoasa de pana la 1000 de lumeni

LAE27S-TY este un bec inteligent ce poate sa reproduca pana la 16 milioane de culori. Becul are un consum maxim de 9W, iar intensitatea luminoasa maxima este de 1000 Lu, echivalenta cu un bec clasic de 100W.

Control vocal din aplicatia Tuya, Alexa sau Google Home

Aplicatiile Smart home iti fac viata mai usoara si permit ajustarea intensitatii luminii, a culorii sau oprirea si pornirea becului.

Mai multe becuri, in aceasi aplicatie

Pot fi conectate mai multe becuri care mai apoi pot fi controlate impreuna, din aceasi aplicatie.

Se pot crea scenarii, in care anumite becuri se pot stinge si aprinde la anumite ore sau puteti sa simulati prezenta DSV acasa atunci cand sunteti plecat.

 

Tuya Smart Life

Aplicatia Tuya Smart Life este disponibila in limba engleza, pe langa pornirea/oprirea dispozitivului standard, ofera si crearea de planuri de actiune pentru dispozitive individuale, poate porni/opri automat dispozitivele conectate la momente specifice. Dispozitivele Tuya functioneaza numai in retele Wireless ca utilizeaza frecventa de 2,4 GHz.
Cu ajutorul aplicatiei Tuya puteti planifica functionarea dispozitivelor din casa dvs. (inclusiv lampi), astfel incat acestea sa simuleze prezenta unui rezident, care poate speria un potential hot.