Led Wifi RGB 8W, 6500K+RGB compatibil Tuya dulie E27 Gosund WB4

Led Wifi RGB 8W, 6500K+RGB compatibil Tuya dulie E27 Gosund WB4

|
Adauga intrebare
Descriere

Led Wifi RGB 8W, 6500K+RGB compatibil Tuya E27 Gosund WB

  • Consum: 8W
  • Intensitate luminoasa: 800 lm
  • Control culoare de pe smartphone
  • Dulie E27(normala)

49.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

 PREIA CONTROLUL ASUPRA LUMINII CU

BECUL Gosund WB4

 

Acesta este un bec LED inteligent cu filet E27 care poate fi controlat din aplicatia Tuya sau Smart Life (compatibila pe Android/iOS).

 

In aplicatie se poate aprinde/stinge lumina, regla luminozitatea, se poate schimba culoarea si planifica diferite scenarii. Dupa conectarea produsului la reteaua locala si adaugarea acestuia in aplicatie, poate fi controlat din orice loc de pe pamant unde avem acces la Internet.
Becul ofera o intensitate luminoasa de 800 de lumeni, durata de viata este de aproximativ 20 000 de ore. Cele 16 milioane de culori disponibile si o temperatura a luminii de 2700-6500k fac becul potrivit pentru orice camera.
bec tuya

 

Dispozitivul functioneaza cu cele mai recente sisteme: IFTTT, Amazon Alexa si Goggle Assistant si este simplu de configurat.Aplicatia Tuya Smart Life este disponibila in limba engleza, pe langa pornirea/oprirea dispozitivului standard, ofera și crearea de planuri de actiune pentru dispozitive individuale, datorita carora poate porni/opri automat dispozitivele conectate la momente specifice. Dispozitivele Tuya functioneaza numai in retele WLAN de 2,4 GHz.Datorita aplicatiei, puteti planifica functionarea dispozitivelor din casa dvs. (inclusiv lampi), astfel incat acestea sa simuleze prezenta unui rezident, care poate speria un potential hot.