Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10 cm

Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10 cm

|
Adauga intrebare
Descriere

Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10 cm. Pe stoc

PRP: 412 , 99 Lei

349, 99 Lei

Diferenta: 63 , 00 Lei

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Termometrul UT300R, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicata a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide.

 

Termometru usor de utilizat

Termometrul UT30R este dotat cu un maner ergonomic si se remarca prin simplitatea utilizarii. Masuratorile pot fi verificate rapid pe un afisaj transparent, iar lumina LED de fundal face posibila utilizarea dispozitivului si noaptea.

 

 


Atentie! 
Acest produs nu este un dispozitiv medical. Inainte de utilizare va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Acest aparat poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Este interzisa utilizarea aparatului de catre copii. Acest aparat a fost conceput pentru utilizarea practica, conform instructiunilor de utilizare si nu poate inlocui un consult medical de specialitate. Acest termometrul cu infrarosu este destinat masurarii temperaturii la nivelul fruntii, intr-un mediu cu temperatura controlata (in interior). Daca aparatul este folosit in exterior, gradul de acuratete al senzorului poate sa se modifice substantial. Nu utilizati aparatul pentru masurarea temperaturii in alt mod decat la nivelul fruntii (sub brat, gura etc.). Atentie sporita la senzorul de masurare atunci cand se curata aparatul. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Nu lasati aparatul in bataia directa a razelor soarelui, expus la substante chimice sau la temperaturi ridicate.

 

Acest produs se aduce pe baza de comanda si nu se poate returna.