Camera supraveghere PTZ IP, FULL HD, Audio, IR 30m, PoE, zoom optic 5X, SAF-PTZ2MP5X-A

Camera supraveghere PTZ IP, FULL HD, Audio, IR 30m, PoE, zoom optic 5X, SAF-PTZ2MP5X-A

4.5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 2MP, Full HD
 • Lentila varifocala 2.7 - 13.5 mm
 • Zoom motorizat si auto focus
 • Control PTZ de pe mobil
 • Iluminare nocturna IR 30 de metri
 • Microfon incorporat
 • Stocare pe card microSD
 • Alimentare clasica sau PoE
 • Aplicatia mobila EZView
 • Garantie 36 luni!
 • Cod produs SAF-PTZ2MP5X-A
 • Brand Safer

PRP: 565 , 99 Lei

369, 99 Lei

Diferenta: 196 , 00 Lei

Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere cu functii PTZ si zoom motorizat Safer SAF-PTZ2MP5X-A este un mini Speed Dome gandit pentru a fi montat in interior

Senzorul CMOS al camerei are o rezolutia de 1920 x 1080p, iar deschiderea maxima a diafragmei este de F1.2, fiind astfel capabila sa capteze imagini mult mai bune pe timp de noapte.

Camera are zoom optic, si permite marirea/apropierea imaginii fara a se pierde din calitate, prin modificarea distantei focale de la 2.7 la 13.5mm, utilizand motorul de zoom si motorul pentru autofocus.

rezolutie video

Aceasta camera permite rotirea pe orizontala direct din aplicatia mobila sau NVR.

Dupa ce instalați aplicatia EZView, puteti configura aceasta camera sa fie controlata direct de pe telefon. Puteti sa faceti Zoom (sa apropiati imaginea), sa o rotiti stanga-dreapta la 350° si pe verticala la 90°. 

Acest model poate fi configurat sa patruleze singur, la un anumit interval de timp, cu o anumita viteza setata din aplicatia mobila sau NVR.

Cu ajutorul led-urilor IR veti vedea si ce este in pe o distanta de 30 de metri. Functia Smart IR are grija ca imaginea sa nu fie niciodata supraexpusa.

Aplicatia mobila compatibila cu aceasta camera se numeste EZView si este disponibila gratuit pe magazinul Google Play si App Store.

decarca aplicatia mobila

Camera de supraveghere Safer SAF-PTZ2MP5X-A poate fi configurata sa inregistreze doar atunci cand detecteaza miscarea. Camera va stoca mereu imaginile captate intr-o "memorie tampon" insa nu va incepe scrierea pe card decat atunci cand detecteaza miscare in cadru. Tot in momentul in care detecteaza miscare poate fi configurata sa emita o alarma care consta intr-o notificare pe telefonul mobil.


Aceasta permite alimentarea la 12V, insa pentru a reduce timpul instalarii, puteti alege alimentarea direct prin PoE, astfel curentul si datele se vor transmite printr-un singur cablu.

alimentare poe

Datorita microfonului incorporat, veti capta sunetele din spatiul supravegheat, astfel veti beneficia de informatii audio suplimentare.

Microfonul poate fi activat sau dezactivat in functie de preferinte sau cadrul legal.

microfon incorporat

Slotul microSD inclus in aceasta camera permite instalarea de carduri de pana la 256GB. Cardul sau alimentatorul de 12V nu sunt incluse in pachet. Camera poate functiona si stand alone.

Aceasta camera suporta cel mai des folosit standard de comunicare: ONVIF. Astfel camera va functiona si cu alte branduri de NVR-uri care suporta acest standard.

Atunci cand o sursa de lumina puternica se afla in fata unei persoane sau a unui obiect este posibil ca aceasta sa fie vazut ca o umbra. Functia WDR creste automat expunerea pe zonele umbroase si scade expunerea in zonele luminoase, obtinand astfel o imagine finala mai apropiata de ce capteaza ochiul uman.

Functia de reducere a zgomotului de imagine permite obtinerea unei imagini mai clare atunci cand in cadru este lumina slaba.

Distanta DORI este calculata de catre producator in conformitate cu standardele Europene. 

  2,7mm / 13,5mm
Detectare 43.4/217m
Observare 17.4/86.8m
Recunoastere 8.7/43.4m
Identificare 4.3/21.7m

 

Instructiuni pentru a vede camera de pe telefon (fara a fi conectate la un NVR):

1. Folositi un patchcord pentru a conecta camera la retea.
2. Descarcati aplicatia GUARD VIEWER (disponibila pe APP Store sau PLAY STORE)
3. Faceti un cont si pastrati USERUL si PAROLA intr-un loc sigur
4. Adaugati camera IP in router
5. Deschideti un browser pe un PC/Laptop si introduceti IP-ul camerei (Router-ul ii va asigna un IP automat. Il puteti gasi cu orice TOOL de cautare IP-uri) 
6. Aici se va deschide o fereastra de log-in (userul si parola implicita este admin/123456, va recomandam sa le schimbati dupa setarea camerei)
7. Intrati la meniu la NETWORK -> P2P -> si bifati ON la P2P
8. Acesati site-ul www.star4live.com, si faceti un cont folosind acceasi adresa de email.
9. Apoi adaugati camera folosind codul de inregistrare (care il gasiti pe manual de instructiuni langa codul QR)
10. Intrati apoi pe aplicatia Guard Viewer, camera functioneaza P2P (peer to peer)