Camera IP 4MP lentila 2.8mm microSD PoE Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8

Camera IP 4MP lentila 2.8mm microSD PoE Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 4MP - 2K
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare 109°
 • Comprimare H265+
 • WDR de 120dB
 • Slot card microSD max 128 GB
 • BLC/3D DNR/ROI/HLC
 • Iluminare nocturna 80m
 • Carcasa metal cu protectie IP67
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Cod produs DS-2CD2T45FWD-I8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8 

Camera cu rezolutie de 4MP - 2K

Rezolutia de 2 megapixeli a acestei camere de supraveghere va permite sa observați mult mai multe detalii decat la rezolutia inferioara, FullHD. Camera poate sa inregistreze la rezolutia 2688 × 1520 cu 30 de cadre pe secunda.

Lentila de 2.8mm produce un unghi de vizualizare generos de 109° facand camera potrivita pentru supravegherea spatiilor largi, unde se doreste obtinerea imaginilor de ansamblu.

Comprimare eficienta H265+

Codecul HEVC (High Efficiency Video Coding) este un codec modern incorporat in software ul camerei de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8 permite o mai buna comprimare a imaginilor micsorand astfel latimea de banda si spatiul pe unitatea de stocare necesar transmiterii sau a salvarii imaginilor.

Stocare pe un card MicroSD

Camera poate sa stocheze imagini pe un card MicroSD daca se doreste utilizarea ei fara NVR, sau daca se doreste utilizarea CU NVR cardul microSD poate fi folosit ca backup, in caz ca se intrerupe reteaua.

Dimensiunea maxima a cardurilor suportate este de 128GB iar cardul nu este inclus in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8.

Detectare miscare

Alarma de detectare a miscarii poate fi declansata in doua moduri: Prin detectarea miscarii sau prin declansarea unui Smart Event. Atunci cand declansata detectarea miscarii, camera va trimite o alarma catre aplicatia mobila sau catre NVR si, in acelasi timp o sa inceapa inregistrarea pe mediul de stocare ales.

Reducere digitala a zgomotului de imagine

Camera poate fi setata sa reduca automat zgomotul de imagine care poate sa apara in situatii cu iluminare scazuta datorita functiei incorporate 3D DNR

Reducerea luminilor puternice pe timp de noapte

Tehnologia HLC integrata permite camerei de supraveghere sa reduca automat luminile puternice produse de farurile autoturismelor sau a stalpilor le iluminat fiind astfel mai usoara identificarea obiectelor din imediata apropiere a lor.

Detectarea la trecerea unei linii predefinite

Aceasta functie permite detectarea miscarii la trecerea unei linii predefinite.

Camera poate de asemenea sa detecteze sustragerea unui obiect, bagaje uitate s.a.

WDR - Reglare automata a luminii

Wide dinamic range este o tehnologie integrata cu senzorul camerei si permite intunecarea zonelor prea intunecate si iluminarea zonelor luminoase. 

BLC - Compensarea luminii prea intunecate

Tehnologia BLC este utila atunci cand se doreste montarea camerei intr-un spatiu intunecat cu obiectivul inspre o usa sau un geam, de unde vine lumina. In mod normal, fara ca BLC sa fie activat, camera va surprinde doar un contur a persoanelor sau obiectelor din cadru. Cu ajutorul HLC, luminozitatea cadrului va fi crescuta astfel incat persoanele si obiectele o sa fie iluminate corect.

Functie de detectare a fetelor

Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8 permite capturarea fetelor si trimiterea lor catre un NVR compatibil pentru analizarea si detectarea posibililor intrusi. Pentru ca aceasta functie sa functioneze aveti insa nevoie de un NVR din seria DeepinMind cum ar fi DS-7616NXI-I2/16P/S.

Carcasa inchisa etans

Standardul de protectie IP67 permite camerei de supraveghere sa functioneze chiar si in cele mai nefavorabile condtii meteorologie. Camera are o carcasa si mufe care se închid etans, daca sunt folosite corect.

 

Vizualizare nocturna cu ajutorul IR de pana la 80m

Camera Hikvision are un senzor special conceput sa pastreze calitatea imaginilor chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Aceasta tehnologie se numeste Darkfighter si functioneaza prin cresterea sensibilitatii la lumina si a ratiei S/N atunci cand conditiile sunt precare.

 

Pe timp de noapte, datorita LED-urilor cu infrarosu cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini clare pe o distanta de maxim 80 de metri.