Camera bullet IP Full HD, lentila 2.8, Smart IR 30, PoE, IP67, Dahua IPC-B1B20-028
167.99 RON 244.99 RON

Camera bullet IP Full HD, lentila 2.8, Smart IR 30, PoE, IP67, Dahua IPC-B1B20-028

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera bullet de exterior Dahua IPC-B1B20-028 cu rezolutie Full HD, lentila fixa 2.8 mm pentru un unghi mare de vizualizare, alimentare PoE,  infrarosu pana la 30 metri.

  • Cod produs IPC-B1B20-028
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera exterior IP, rezolutie Full HD 2 MP

 

Camera de interior Dahua IPC-B1B20-028 are un senzor de imagine performant CMOS 1/2.7” si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Mai mult, are o lentila fixa de 2.8 mm care iti ofera un unghi de vizualizare larg de 103°. Datorita acestei lentile, camera este utila chiar si pentru supravegherea de spatii mari, precum parcari, gari, aeroporturi, institutii, etc.

 

Acest model de camera este echipata cu infrarosu, cu ajutorul carora puteti inregistra imagini clare chiar si pe timpul noptii, pe o distanta de pana la 30 de metri. O alta caracteristica utila a acestui model de camera IP este detectia de miscare, care poate fi activata pe 4 zone.

 

BLC

 

Back Light Compensation - Selectiv amplifica parti ale imaginii pentru a compensa diferentele mari de contrast atunci cand numai o parte a imaginii este puternic luminata (de exemplu, o persoana care sta intr-o usa foarte luminata).

 

 

 

 

 

HLC

High Light Compensation– protejeaza imaginea impotriva supraexpunerii cauzate obiecte stralucitoare.

 

 

3D-DNR (Digital Noise Reduction)

 

Reducerea zgomotului dinamic: Este o tehnica digitala de procesare video care masoara zgomotul din imagine si o reduce automat. Inregistrariile care au functia DNR, au o calitate video mai superioara.