Camera de interior 1 MP HDCVI, lentila 2.8mm, Dahua HAC-HDW1000R-2.8
49.99 RON 64.99 RON

Camera de interior 1 MP HDCVI, lentila 2.8mm, Dahua HAC-HDW1000R-2.8

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere de exterior HDCVI 1 Megapixel. Pentru sisteme de supraveghere High Definition cu rezolutie 720P. Se poate folosi in sisteme de supraveghere pe standardul HDCVI.

 

 

  • Cod produs HAC-HDW1000R-2.8
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera supraveghere de interior Dahua HAC‑HDW1000R-2.8 HDCVI 1 megapixel. Poate inregistra pe timpul noptii imagini luminoase pana in 20 de metri. Este o camera cu lentila fixa 2.8.

 

Imagini de supraveghere video HD pentru siguranta ta 

Aceste camere de supraveghere HDCVI pot inregistra imagini la rezolutie HD 720P. Senzorul este de 1/4” 1 Megapixel. Se folosesc doar in sisteme supraveghere HDCVI impreuna cu inregistratoare DVR HDCVI. 

 

Despre HDCVI

 Sisteme supraveghere HDCVI. Atu Tech va prezinta tehnologia HDCVI(High Definition Composite Video Interface). Tehnologia permite transmitere video HD prin cablu coaxial sau UTP(folosind balunuri video) la distante mari, depasind astfel limitarile tehnologiei HD-SDI. Avantajele HDCVI : Costul echipamentelor video HDCVI este destul de redus.-Transmisie video HD pe distante mari prin cablu coaxial sau UTP-Controlul PTZ sau OSD se face pe acelasi cablu- Imagini de inalta definitie realtime fara intarzierile specifice camerelor IP- Pe un singur cablu UTP se pot conecta pana la 4 camere cu video balun - Upgrade-ul instalatiilor analogice existente fara costuri suplimentare de cablaj.