Camera supraveghere FULL HD SONY STARVIS IR 60 M, varifocala
299.99 RON

Camera supraveghere FULL HD SONY STARVIS IR 60 M, varifocala

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere care surprinde imagini incredibile pe timpul noptii. Chiar si color daca aveti iluminare in locatie. Mai mult este un senzor cu WDR pentru ca imaginile sa fie foarte bine ilumiate indiferent de situatie. Camera compatibilia HDCVI, AHD, HDTVI, Analog

STARVIS-SOsdNY copy

 

  • Cod produs SAF-STARVIS2CNS60D
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera supraveghere FULL HD SONY STARVIS IR 60 M, varifocala . O camera de supraveghere care poate sa surprinda imagini incredibile pe timpul noptii. Chiar si color daca aveti iluminare in locatie. Mai mult este un senzor cu WDR pentru ca imaginile sa fie foarte bine ilumiate indiferent de situatie. Camera de supraveghere se potriveste oricarei tehnologii de supraveghere video.  ( compatibilia HDCVI, AHD, HDTVI, Analog)

 

 

 

Senzor SONY Starvis de ultima generatie!

 

Un senzor cu adevarat impresionant, creat de SONY cu un design optim pentru utilizare in supraveghere video. Senzorul are o structura iluminata posterior, care ofera sensitivitate crescuta in lumina scazuta. Ofera imagini color chiar daca iluminarea este scazuta, sau imagini alb-negru cu infrarosu atunci cand nu exista deloc lumina. Senzorii iluminati posterior pot salva mai multe detalii datorita faptului ca nu exista circuite in zona foto-diodelor, astfel densitatea pixelilor este mai mare. 

 

 

 

 

 

 

Compatibilitate cu orice sistem de inregistrare analog sau HD!

 

Este o camera de supraveghere compatibila cu orice sistem de supraveghere de tip analog sau analog HD. Este compatibila cu sisteme de inregistrare DVR HDCVI, HDTVI, AHD, sau analogice clasice. O puteti schimba pe standardul dumneavoastra de transmisie cu ajutorul joystick-ului de pe cablu. Indiferent ca ai un DVR DAHUA, Safer sau Hikvision poti folosi aceasta camera de supraveghere.  

 

 

 

 

Gama dinamica larga pentru mai multe detalii

 

Camera suprinde imagini cu gama dinamica larga datorita senzorului performant SONY STARVIS. Produce imagini clare, detaliate chiar si in conditii de iluminare dificila. Caracteristica WDR echilibreaza contrastul in imaginile cu umbre puternice si permite camerei de supraveghere sa ofere imagini corecte chiar si in conditii de iluminare dificila

 

WDR(1)

 

 

 

 

Adio zgomot de imagine cu ajutorul tehnologiei 3DNR

 

Aceasta functie reduce “purecii” din imaginile captate, ajutand camera sa inregistreze imagini de calitate excelenta. Aceasta camera de supraveghere AHD de exterior Safer poate sa inregistreze imagini foarte bune si in lumina scazuta si in bezna totala.

 

 3D-dnr-banner

 

 

 

 

ezgif_com-optimize (2)

  

 

Setezi unghiul de supraveghere dorit cu ajutorul lentilei varifocale 5x   

 

  Cu ajutorul lentilei varifocale tu poti sa surprinzi un unghi larg de 94º sau un unghi ingust focusandu-te pe detalii (24º) . O puteti folosii la diferite aplicatii de exterior precum supravegherea unui spatiu de parcare, a casei etc, dar si focalizare pe o poarta pentru a putea vedea clar numerele de inmatriculare.  

 

 

 

 

FULL HJD