Camera supraveghere IP Dome Hikvision, 4 MP, IR 30m, lentila 2.8 mm, PoE, DS-2CD1143G0-I

Camera supraveghere IP Dome Hikvision, 4 MP, IR 30m, lentila 2.8 mm, PoE, DS-2CD1143G0-I

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 4MP
  • Lentila 2.8mm
  • Unghi de vizualizare de 98°
  • Functioneaza stand alone
  • Vizualizare nocturna pana la 30m
  • Detectie miscare
  • Alimentare 12 V sau PoE
  • Tehnologie IP

299.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera supraveghere IP Dome Hikvision, 4 MP, IR 30m, lentila 2.8 mm, PoE, DS-2CD1143G0-I

Camera de supraveghere IP tip dome DS-2CD1143G0-I de la Hikvision este alegerea ideala pentru captarea imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 2560 × 1440 pixeli cu 20 de cadre pe secunda, inregistrarile fiind facute la o calitate inalta, datorita senzorului CMOS de 1/3 inch.

Lentila fixa de 2.8 mm iti permite un unghi vizual de 98° (testat de producatori in conditii optime).

Aceasta camera functioneaza chiar si pe intuneric complet. Va inregistra pana la o distanta de 30m.

Detectie miscare

Functia de detectare miscare reprezinta o calitate foarte importanta a camerei de supraveghere IP Hikvision DS-2CD1143G0-I.

Camera poate fi setata sa trimita o alarma catre aplicatia mobila sau NVR si sa inceapa inregistrarea doar atunci cand detecteaza miscare in cadru. Astfel pe mediul de stocare ales nu o sa se salveze imagini statice fara miscare.

 

Reducere digitala a zgomotului de imagine

Functia DNR (Digital Noise Reduction) ajuta la obtinerea inregistrarilor de clare prin reducerea zgomotului de imagine.

Reducerea luminii puternice pe timp de noapte

Tehnologia HLC ajuta la reducerea luminilor puternice pe timp de noapte prin aplicarea unei expuneri mici pe lumini. Astfel o sa puteti identifica peroanele care tin in mana o lanterna sau numarul de inmatriculare a unei masini.


Power over Ethernet – PoE

PoE reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. nemaifiind nevoie de un alimentator separat.

 

 

Index de protectie IP67

Nivelul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, prafului sau a patrunderii apei. Acesta indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi.


Rezistenta mecanica anti vandalizare

Aceasta camera are rezistenta mecanica anti vandalizare cotata cu indexul IK10. Asta inseamna ca o sa reziste pana la 5 socuri aplicate cu o forta de maxim 10J.

Monitorizarea de la distanta

Camera ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.

Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta. Aplicatia Hik-Connect va pune la dispozitie, printr-o simpla scanare a codului QR posibilitatea de a monitoriza zona dorita, oricand si oriunde.

 

HIK-CONNECT copy