Camera IP, Hikvision, Wireless, 2MP, 2.8mm, IR 10m, DS-2CD2423G0-IW2.8

Camera IP, Hikvision, Wireless, 2MP, 2.8mm, IR 10m, DS-2CD2423G0-IW2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camera IP Wireless
 • Rezolutie de 2 MP Full HD
 • Unghi vizual de 114°
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Slot pentru card microSD
 • Functioneaza fara NVR
 • Aplicatie Smartphone
 • Vizualizare nocturna cu IR 10m
 • Detectare miscare cu senzor PIR

Aceasta camera nu functioneaza cu aplicatia mobila Hik-Connect decat daca se conecteaza la retea prin cablu. Se poate conecta prin Wi-Fi doar la un NVR.

 • Cod produs DS-2CD2423G0-IW2.8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera IP wireless Hikvision DS-2CD2423G0-IW2.8 cu rezolutia de 2MP si lentila de 2.8mm si infarosu 10m, 

Rezolutie Full HD - 2MP

Camera IP Hikvision cu senzor CMOS de 1/2.7"  cu scanare progresiva capabil sa inregistreze Full HD (1920 × 1080 cu 30 de cadre pe secunda). Lentila fixa de 2.8mm ofera un unghi vizual mai larg decat la majoritatea camerelor echipate cu acest tip de lentila, unghiul fiind de 114°.

Functioneaza Stand Alone, fara NVR

Acest model de camera functioneaza si fara NVR, cu aplicatia Hik-Connect sau IVMS 4500.

Descarca aplicatia Hik Connect pentru Andorid

Descarca aplicatia Hik Connect pentru iOS (iPhone)

Descarca aplicatia Hik-Central pentru Andorid

Descarca aplicatia Hik-Central pentru iOS (iPad)

Camera de supraveghere potrivita pentru supraveghere nou-nascut sa animal de companie

Camera se poate conecta wireless la internet, are difuzor si microfon incorporate, astfel nu numai ca puteti sa vizualizati spatiul supravegheat, ci puteti si sa ascultati si sa vorbiti cu persoanele sau animalele din jurul camerei.

Functia WDR

WDR(Wide Dinamic Range) permite obtinerea imaginilor de calitate ridicata, in conditii de iluminare dificile, chiar daca in fata camerei este un geam. Tehnologia WDR se bazeaza pe algoritmi de analiza a gradului de expunere a imaginii. Astfel obiectele aflate in umbră sunt aduse in lumina iar cele supraexpuse sunt intunecate treptat. in acest mod se obtin imagini clare chiar si in conditii de contrast ridicat. 

Infrarosu 10 metri

Cu ajutorul senzorului de infrarosu performant, in timpul noptii, camera va furniza in continuare imagini de calitate ridicata la o distanta de pana la 10m, ceea ce este suficient pentru o camera de locuit. Camera este dotata cu filtru IR cut care se activeaza automat atunci cand activati infrarosul.

Stocare si decodare video

Aceasta camera poate fi conectata la un dispozitiv NVR pentru inregistrarea continutului video, insa nu este nevoie de un dispozitiv auxiliar pentru decodare si inregistrare, deoarece camera este capabila sa decodeze si sa stocheze singura imaginile pe un card (nu este inclus). Are un slot in care pot fi introduse carduri de tip microSD de pana la 128 GB.

Detectare miscare

Camera este capabila sa detecteze miscarea, si poate fi configurata ca atunci cand detecteaza miscarea sa trimita o alarma catre NVR sau aplicatia mobila incepand in acelasi timp sa inregistreze pe cardul microSD.

In cazul in care folositi imaginea pentru supravegherea unui nou nascut, camera poate sa detecteze cand acesta incepe sa se miste.

PIR 

Datorita sistemului PIR, camera este capabila sa detecteze miscarea si corpurile umane prin sistemul infrarosu pasiv care este sensibil la temperatura corpului.