Camera IP Hikvision 8 MP, IR 30m EXIR, H265+, PoE, DS-2CD2185FWD-I
599.99 RON

Camera IP Hikvision 8 MP, IR 30m EXIR, H265+, PoE, DS-2CD2185FWD-I

|
Adauga intrebare
Descriere

Hikvision DS-2CD2185FWD-I este o camera IP de tip dome cu un senzor de 8 MP pentru o imagine extraordinara 4K UltraHD. Are Led-uri infrarosu care permite cu usurinta inregistrarea obiectivelor pe timp de noapte sau in locuri cu luminozitate scazuta. 

  • Cod produs DS-2CD2185FWD-I
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Rezolutie 4K intr-o camera de tip DOME

 

 

 

Camera IP Hikvision DS-2CD2185FWD-I are un senzor perfomant de 8 MP care produce imagini foarte clare cu o rezolutie maxima de 3840 x 2160 (20 FPS - frame pe secunda). Camera are o lentila fixa de 2.8 mm care permite un unghi de vizualizare avantajos de 109°. Este dotata cu Led-uri infrarosu EXIR (EXtendedInfraRed) care ajuta la supravegherea obiectivelor in locuri in care lumina nu este prezenta pana la 30 metri. Pentru a putea stoca direct pe camera, include un slot de card de memorie care poate stoca pana la 128 de GB (cardul de memorie nu este inclus). Claritatea imagini este necesara in supraveghere, astfel camera foloseste o tehnologie 3D - DNR pentru a reduce zgomotul digital din imagine. Foloseste compresia H265+ care ajuta la stocarea eficienta a datelor pe hard-disk. 

 

 

 

    

Pentru o supraveghere linistita trebuie sa ai caracteristici inteligente

 

 

 

 

Camera Hikvision DS-2CD2185FWD-I vine dotata cu numeroase caracterisitici inteligente. Prin programare ea poate detecta cand cineva trece o linie imaginara care este stabilita interzisa (Line Detection Crossing). Alta trasatura speciala care o are camera, detectia a obiectelor lasate nesupravegheate pentru un timp indelungat intr-o anumita zona. (Unattended Baggage Detection). Ca sa nu dispara anumite piese valoroase dintr-o anumita zona (ex tablou), a fost creata functia de detectie a inlaturari unui obiect care avertizeaza imediat utilizatorul cand cineva incearca sa o fure (Object removal detection).