Camera IP, FULL HD, DARKFIGHTER, IR 30m, DS-2CD2125FWD-I

Camera IP, FULL HD, DARKFIGHTER, IR 30m, DS-2CD2125FWD-I

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 2 MP Full HD
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi vizual 108°
 • Vizualizare nocturna pana la 30m
 • Tehnologie Darkfighter
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Slot pentru card microSD
 • Tehnologii de corectare a luminozitatii
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2125FWD-I
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Darkfighter Hikvision DS-2CD2125FWD-I cu rezolutie Full HD si vizualizare nocturna cu IR 30m.

Camera IP cu rezolutie de 2 MP

Camera IP, cu senzor de inalta calitate de tip CMOS cu dimensiunea de 1/2.8" si scanare progresiva. Lentila de 2.8mm inclusa produce un unghi vizual de 108°.

Wide Dinamic Range 

Aceasta camera permite corectarea zonelor prea intunecate si prea luminoase din cadru.

Camera va capta 2 cadre cu expuneri diferita si le va imbina intr-un singur cadru, final, corectand automat zonele sub-expuse si supra-expuse. 

BLC - Black Light Contrast

Atunci cand cineva se afla in fata unui geam sa a unei alte surse de lumina puternice, camera tinde sa isi regleze lumina dupa sursa de lumina afisand ce este in jurul luminii intr-un contur negru. BLC regleaza automat expunerea cadrului astfel incat persoanele si obiectele sa fie vizibile

HLC - High Light contrast

Tehnologie HLC reduce expunerea luminii puternice pe timp de noapte. De exemplu poate sa reduca lumina produsa de o lanterna pentru a putea identifica mai usor persoana care o tine in mana sau poate sa usureze identificarea numerelor de inmatriculare a vehiculelor cu farurile aprinse.

DNR - Digital Noise Removal 

DNR reprezinta o functie a camerei de reducere a zgomotului de imagine. Pe inserat, noaptea si dimineata devreme in general nu este foarte multa lumina in cadru si este posibil sa apara zgomotul de imagine. Functia DNR reduce automat zgomotului de imagine ajutand camera sa furnizeze imagini clare

Carcasa cu rezistenta mecanica crescuta

Camera de supraveghere IP Dome Hikvision DS-2CD2125FWD-I are o carcasa metalica cu partea din spate din plastic. Carcasa este dotata cu indexul de protectie IK10 ceea ce garanteaza ca o sa reziste la 10 socuri aplicate cu o forta de 20J.

Carcasa inchisa etans, rezistenta la apa si praf

Caemra este cotata cu indexul de protectie impotriva prafului si a apei Ingress Protection 67(IP67). 

Posibilitate alimentare prin cablul de retea

Camera poate fi alimentata fie prin mufa coaxiala clasica cu 12VDC, fie direct prin cablul de retea prin care este transmis si semnalul de date.

Pentru ca alimentarea PoE sa functioneze, este nevoie de un NVR care include un switch PoE sau de un Router/injector PoE. Camera nu vine cu patchcord sau alimentator incluse, se pot cumparat separat, vedeti produse compatibile.

Camera de supraveghere cu stocare pe card microSD

Slotul de card microSD inclus in camera IP Hikvision DS-2CD2125FWD-I permite functionarea ei in modul Stand Alone, fara NVR. 

Camera suporta carduri pana la 128 GB, cardul nu este inclus

Comprimare eficienta H265

Comprimarea H.265 permite stocarea imaginilor folosind un spatiu de stocare si latime de banda reduse. Calitatea imaginii va fi la fel cu comprimarea H264 deoarece H265 se adapteaza automat la fiecare cadru si comprima mai puternic doar zonele in care nu este miscare.

 

Tehnologia senzorului DARKFIGHTER

Senzorul de imagine este componenta de bază a unei camere de supraveghere. Calitatea senzorului determină calitatea imaginii, în special într-un mediu cu iluminare redusă. Camerele de seria Hikvision DarkFighter utilizează senzori special proiectați, cu dimensiune de aproape ½ inch, producând o mai bună fotosensibilitate, un raport S/N (signal to noise) ridicat și o gamă dinamică crescută 120dB. Suprafața unui singur pixel de pe acest senzor este aproape de două ori mai mare decât cea a unui senzor normal de supraveghere video și îmbunătățește considerabil cantitatea de lumină care trece, care este o componentă esențială pentru o performanță camerei in lumina scazuta.