Camera IP de interior, 2MP, lumina alba 30m, lentila 2.8mm, ColorVu, PoE, DS-2CD1327G0-L

Camera IP de interior, 2MP, lumina alba 30m, lentila 2.8mm, ColorVu, PoE, DS-2CD1327G0-L

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD
  • Lentila 2.8mm
  • Lumina alba pana la 30m
  • Senzor performant, ColorVu
  • Detectie miscare
  • Unghi de vizualizare mare 107°
  • Alimentare PoE
  • Indice de protectie IP67
  • Aplicatie smartphone
  • 24 de luni garantie

279.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Camera de supraveghere IP, cu rezolutie maxima de 2 Megapixeli, lentila de 2.8mm si ofera un unghi de vizualizare de 107°. 

Aceasta camera poate sa captureze  imagini clare chiar si pe timp de noapte sau chiar si acolo unde este o iluminare scazuta.

 

Senzol FULL HD

Rezolutie 2MP

Camera de la Hikvision este echipata cu un senzor de 2MP care este capabil sa inregistreze la rezolutie FULL HD pentru a obtine imagini de calitate superioara.

 

Tehnologia ColorVU

Camera este dotata cu un senzor ColorVU foarte sensibil si cu iluminare LED cu lumina alba. Acest lucru face ca imaginile preluate pe timp de noapte, sa fie color. Camera este capabila sa ofere iluminare pe o distanta de pana la 30m.

Acest senzor special, reuseste astfel sa capteze imagini color si luminoase chiar si in conditii de luminozitate foarte slaba. In conditiile in care este foarte intuneric, camera va aprinde automat LED-ul alb incorporat.

Functii de corectare lumina - BLC, WDR, HLC

Functiile de corectare imagine sunt folosite acolo unde o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. Aceaste functii ii vor permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect zona supravegheata.

 

Functia 3D-DNR

Functia 3D DNR reduce automat zgomotul de imagine care apare in situatiile unde este o lumina scazuta. Imaginile vor fi mai clare chiar si pe timp de noapte.


 

Camera de supraveghere cu detectare miscare

Detectare miscare

Atunci cand este detectata miscare in raza de detectie a camerei de supraveghere, veti primi instant o avertizare pe smartphone. In acest caz, veti stii intotdeauna ce se afla in zona supravegheata, chiar daca dumneavoastra sunteti departe de acel loc.

Camera IP de la Hikvision poate sa functioneze fie intr-un sistem de camere cu un NVR, fie stand alone, fiind conectate direct la alimentare si la un router. Daca optati pentru conexiunea Stand-alone puteti conecta camera cu aplicatia mobila Hik-Connect, unde puteti sa descarcati inregistrari de pe camera si sa vedeti in timp real ce se intampla.


 

Camera de interior cu alimentare PoE

Pentru a alimenta camera puteti sa utilizati un alimentator clasic de 12V si (minim) 2A, sau o puteti alimenta direct prin cablul de retea.

Pentru ca alimentarea prin cablul de retea sa functioneze, veti avea nevoie de un router/ injector/ switch PoE. 

Camera are un cosnum de maxim 3.6W daca optati pentru alimentarea cu alimetator de 12V si de maxim 4.5W daca utilizati alimentarea prin PoE.

camera de supraveghere cu alimentare PoE

 

Camera de supraveghere IP Hikvision, 5 MP, slot card, IR 30m, PoE, DS-2CD1353G0-I

Clasa de protectie IP67

Aceasta camera este clasata cu index-ul de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf, vant, nisip si alte intemperii.