Camera IP de exterior, Hikvision, 4MP, 2.8mm, IR 30m, PoE, DS-2CD1043G0-I(C)

Camera IP de exterior, Hikvision, 4MP, 2.8mm, IR 30m, PoE, DS-2CD1043G0-I(C)

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camera cu rezolutie 4MP 
 • Unghi de vizualizare 100°
 • Vizualizare nocturna pana la 30m
 • Lentila 2.8mm 
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Detectie miscare, alerte pe mobil
 • Indice protectie, IP67
 • Alimentare clasica sau PoE
 • 24 luni garantie
 • Cod produs DS-2CD1043G0-I(C)
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Bullet Hikvision DS-2CD1043G0E-I(C)

Sporiti siguranta perimetrului dorit cu noua camera de supraveghere de la Hikvision. DS-2CD1043G0E-I(C) este o camera de ip, dotata cu un senzor de 1/3" cu rezolutie video de 2560 × 1440 pixeli. Obtineti un unghi vizual de 100° (conform producatorului) cu ajutorul lentilei fixe de 2.8 mm.

Notificari pe aplicatia mobila la detectarea miscarii

Obtineti date si gestionati camera Hikvision DS-2CD1043G0-I(C)  cu ajutorul aplicatiei mobile. Aceasta camera analizeaza fiecare cadru iar daca la miscare detectata, trimite notificare catre aplicatia mobila sau catre NVR, in functie de cum este configurata sa functioneze.

Sporind astfel securitatea spatiului supravegheat.

Comprimare eficienta cu codecul modern H265+

Economisiti spatiu pe mediul de stocare cu ajutorul comprimarii H265+. Acest codec reduce dimensiunile fisierelor video sunt cu peste 90% fata de fisierele video brute.

 

3D DNR

O functie digitala de reducere a zgomotuluide imagine este DNR, intalnit in situatii lumina putina. Sporeste considerabil imaginile inregistrate, acestea devenind mult mai clare.

AGC (Automatic Gain Control)  

AGC reprezinta controlul automat al puterii de iesire. Imaginea rezultata va fi iluminata corect, la un nivel constant, si nu o sa aveti niciodata cadre prea luminoase sau intunecate.

Compensarea luminii slabe

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune, corectand zonele cu expunere foarte mica.

WDR - Gama dinamica larga

Aceasta caracteristica functioneaza similar functiei BLC, doar ca, pe langa iluminarea zonelor intunecate, corecteaza si zonele care au o luminozitate prea puternica oferind astfel o imagine finala iluminata corect.

 

Highlight Compensation - HLC

Compensarea luminii puternice pe timp de noapte - HLC, reduce intensitatea luminii orbitoare venita de la surse de lumina puternice. Aceasta tehnologie va faca mai usoara identificarea placutelor cu numerele de inmatriculare sau a persoanelor care au o sursa de lumina puternica, cum ar fi o lanterna.

Power over Ethernet – PoE

PoE reprezinta posibilitatea de a alimenta camerele IP prin intermediul cablului de retea. Camerele vor folosi un sigur cablu de retea atat pentru transmiterea datelor cat si pentru alimentare, insa pentru ca tehnologia PoE sa functioneze aveti nevoie de un switch/Router cu PoE. 

Aceasta camera nu vine cu alimentator inclus.

Rezistenta la intemperii

Carcasa inchisa etans a camerei este cotata cu indexul de protectie IP67. Asta inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite, incluzand ploaie, vant, grindina s.a.

Temperaturile de functionare a camerei Hikvision DS-2CD1043G0-I(C) sunt cuprinse intre -30°C si 60°C

 

 

Vizualizare de la distanta prin Hik-Connect

Aceasta camera ofera posibilitatea de a urmari spatiul supravegheat de la distanta prin intermediul aplicatiei mobile sau de pe un PC.

Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta a camerelor. Aceasta camera este simplu de imperecheat cu aplicatia mobila.

 

HIK-CONNECT copy