Camera IP 5 Megapixeli, IR 30 m, lentila 2.8mm, IP 67, DS-2CD2355FWD-I

Camera IP 5 Megapixeli, IR 30 m, lentila 2.8mm, IP 67, DS-2CD2355FWD-I

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 5 Megapixeli 2K+
 • Vizualizare nocturna pana la 30 m
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi vizual de 81°
 • Index de protectie IP67
 • Slot pentru card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Functii corectare luminozitate
 • Comprimare H.265
 • Cod produs DS-2CD2355FWD-I
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2355FWD-I de tip dome turret cu rezolutie de 5 megapixeli 2k+ ir 30m si functii inteligente

Rezoltuie de 5 megapixeli 2K+

 

Camera Hikvision DS-2CD2342WD-I are un senzor CMOS de 1/2.9" si o rezolutie impresionanta de 5 megapixeli. Inregistreaza la rezolutia 2944 x 1656 la 20 cadre pe secunda, iar la rezolutie mai mica 2560 x 1440 la 25 de cadre pe secunda.

Camera video cu lentila calitativa

Aceasta camera de supraveghere dome de interior are o lentila fixa de 2,8 mm, care produce un unghi de vizualizare mare (81°). Camera este potrivita pentru montarea in interior unde se doreste obtinerea inregistrarilor de calitate inalta.

Comprimare eficienta a imaginilor

Tehnologia H.265 permite o mai buna compresie a imaginilor. Acest codec are inclus un algoritm care se adapteaza si comprima mai puternic zonele statice din cadru, obtinand astfel o imagine de dimensiuni mai reduse ce va consuma mai putina latime de banda si mai putin spatiu de stocare.

Stocare pe card microSD

Aceasta camera functioneaza stand alone si permite stocarea imaginilor pe un card microSD cu dimensiunea maxima de 128GB.

Stocarea pe card poate fi utila si in cazul utilizarii camerei cu un NVR, pentru a avea un mediu de backup.

Vizualizare nocturna cu IR EXIR

In ceea ce priveste inregistrarea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile, e bine de stiut ca aceasta camera poate inregistra pe o distanta de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor infrarosu incorporate.

De asemenea, aceasta camera foloseste tehnologia EXIR, care ajuta LED-uile infrarosu sa emita lumina intr-un mod uniform, pentru o iluminare cat mai corecta si, implicit, o calitate superioara a imaginii.

Functii inteligente de detectie

Camera Hikvision DS-2CD2355FWD-I are multiple functii inteligente ce pot declansa alarma. Alarma consta intr-un event trigger trimis catre NVR sau o notificare trimisa catre aplciatia mobila

 • Motion detection - Camera detecteaza miscarea
 • Line detection crossing -Prin programare, detecteaza traversarea unei linii imaginare 
 • Object removal detection - Detecteaza inlaturarea unui obiect valoros cum ar fi un tablou
 • Unattended baggage detection - Camera se poate programa ca sa identifice anumite obiecte lasate nesupravegheate cum ar fi cutii, decoratiuni s.a.

 

 

Reglarea automata a luminzotatii pentru a permite vizualizarea corecta a persoanelor

Functia BLC integrata in softul acestei camere permite reglarea automata a luminozitatii pentru a permite o buna iluminare a fetelor persoanelor din cadru si eliminarea zonelor intunecate

Reglarea luminozitatii in fiecare parte a imaginii

Functia WDR este integrata atat in soft cat si in senzorul imaginii si permite reglarea atat a zonelor prea deschise la culoare cat si a zonelor prea intunecate. WDR va da reculate mai bune de obicei daca este activata impreuna cu BLC.

Reducere digitala a zgomotului de imagine

Functia 3D DNR permite reducerea zgomotului de imagine si obtinerea imaginilor clare pe toata perioada a unei zile.

Zgomotul de imagine reprezinta punctele/granulele care apar pe imagine in conditii de luminozitate scazuta.

 

Camera de supraveghere cu alimentare PoE

Alimentarea PoE reprezinta posibilitatea de a transmite curent de alimentare direct prin cablul de retea. Astfel un echipament de retea se poate alimenta direct prin cablul FTP/UTP, fara sa mai fie nevoie de un alimentator separat.

Pentru ca alimentarea PoE sa functioneze aveti nevoie de un echipament capabil sa transmita curentul necesar prin cablul de retea. Acest echipament este de obicei un router sau un switch PoE.

Cablul de retea sau incarcatorul de 12VDC NU este inclus in pachetul camerei de supraveghere Hikvision DS-2CD2355FWD-I.

Protectie impotriva apei si a prafului

Carcasa metalica a aceste camere este inchisa etans si nu permite apei si prafului sa ajung la componentele interioare. Indexul de protectie cu care este cotata este IP67

Camera va functiona la temperaturi cuprinse intre -30° si 60° la o umiditate maxima, fara contestare de 95%