Camera de supraveghere IP dome 5MP Hanbang

Camera de supraveghere IP dome 5MP Hanbang

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere Hanbang dome, de interior, rezolutie 5 MP peste FULL HD. IR 20 metri. Filtru IR Cut automat, 3DNR, AWB, AGC,BLC.

  • Cod produs HW-C15T
  • Brand Hanbang
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere Hanbang dome de interior, 5 MP peste FULL HD

 

Camera Hanbang dome are o rezolutie peste FULL HD revolutionara de 5MP. Functioneaza pe tehnologie IP, lentila varifocala de 3,3 - 10,5mm. Pe timpul noptii sau in conditii de iluminare scazuta, camera poate inregistra imagini clare pe o distanta de pana la 20 m. Compresie dual-stream H.264. Carasa are un index de protectie IP66, adica este foarte rezistenta la socuri sau conditii grele. Aceste camere de rezolutie superioara fac parte din noua gama IP Hanbang de 3 si 5 Megapixeli. 

 

 banner mica

 

 

Calitate superioara peste FULL HD 

 

Camera de supraveghere dome IP iti ofera o rezolutie revolutionara peste FULL HD de 5MP. Vine echipata cu un senzor CMOS de 1/2,5 inch cu o rezolutie superioara de 5 Megapixeli. Are o rezolutie foarte buna de 259x x 1920, atunci cand este folosita impreuna cu un NVR corespunzator. Procesorul de imagine performant iti va da posibilitatea sa suprinzi imagini cu detalii incredibile si sa identifici posibili hoti sau infractori.  

 

 resolution-compare-chart

 

 

Functie 3D DNR - imagini curate, fara "pureci" pe fundal


Pe timpul noptii sau atunci cand iluminatul este scazut, apar acei "pureci" pe imagini (zgomotul de imagine). Camera de supraveghere dome Hanbang are o dotare inteligenta, numita 3DNR, care reduce cu succes acest zgomot de imagine. Rezultatul? Imagini de calitate pentru sistemul dumneavoastra de supraveghere.

 

dnr_2d_anim_b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dnr_3d

 

 

AWB - regleaza automat luminozitatea

 

Camera de supraveghere dome Hanbang are in dotare functia AWB, care efectueaza o reglare automata a luminozitatii, cu scopul de a reda culorile cat mai fidel si mai real.

 

AWB-Mode_L_1

 

 

AGC - amplifica sau reduce semnalul pentru imagini de calitate

 

Atunci cand inregistrezi pe timp de noapte sau cand iluminatul este scazut, functie AGC va amplifica semnalul primit, pentru ca imaginilesa nu isi piarda din calitate. In conditii de luminozitate excesiva, functia AGC va scadea din semnalul primit, pentru a reda imagini de calitate superioara.

 

AGC-Exemplu

 

BLC - compenseaza lumina de fundal

 

Aceasta functie a camerei de supraveghere dome Hanbang intra in functiune atunci cand subiectul inregistrat se afla pe un fundal puternic luminos. Aceasta functie regleaza timpul de expunere si va reda imagini de calitate.

 

blcexample