Camera supraveghere IP bullet, 8 MP, Hikvision, DS-2CD2T83G0-I8

Camera supraveghere IP bullet, 8 MP, Hikvision, DS-2CD2T83G0-I8

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 8 MP - 4K
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare 102°
 • Slot card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Comprimare H.265+
 • Detectare miscare
 • Detectare trecerea unei linii
 • Detectarea fetei
 • ROI
 • Indice protectie IP67
 • Aplicatie mobila Hik-Connect
 • Cod produs DS-2CD2T83G0-I8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T83G0-I8 este o camera de supraveghere IP, ideala pentru cei care isi doresc o supraveghere de calitate inalta.

Rezolutie de 8 megapixeli 4K

Camera permite inregistrarea la rezolutia de 8 Megapixeli cu maxim 15 cadre pe secunda la frecventa de 60Hz. Lentila de 2.8mm produce un unghi vizual de 102 grade. 

Compresie H.265+

Acest codec de compresie permite micsorarea dimensiunilor fisierelor. Acesta este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate. Odata cu latimea de banda scade si spatiul necesar stocarii fisierelor

3D DNR Reducerea zgomotului de imagine

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR care este un circuit digital de reducere a zgomotului de imagine, folosit pentru a imbunatati imaginea in scenarii cu luminozitate scazuta.

 

Wide Dynamic Range – WDR

WDR este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica ce ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine prin imbinarea a 2 cadre capturate la expuneri diferite Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

ROI - Zona de interes ridicat

Functia ROI integrata in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T83G0-I8 ofera posibilitatea de a crea o zona definita, astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate in zona aleasa. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta, mai ales in cazul in care latimea de banda este limitata

Detectie la miscare

Detectia de miscare presupune analizarea diferentelor dintre doua imagini. Daca diferenta dintre cele doua imagini comparate trece de o anumita valoare data, este detectata miscarea si se declanseaza alarma setata. O zona de detectie a miscarii este in esenta o retea de 16x16 celule. Acestor celule li se impun niste limite de sensibilitate la miscare, valoare la care este declansata automat alarma.

Tripwire - Detectare trecerea unei linii

Aceasta functie poate detecta obiecte, persoane sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Tripwire reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

Detectia fetei 

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camerele IP de securitate, pot detecta precis trasaturile faciale umane si le pot trimite catre un NVR compatibil pentru analizare. NVR-urile cu recunoastere faciala Hikvision sunt NVR-urile din seria DeepinMind

Alimentare Power over Ethernet – PoE

PoE reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

Camera NU vine cu alimentator inclus, trebuie achizitionat separat

Protectie IP67

 

Carcasa acestei camere de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip. Camera functioneaza in intervalul de temperaturi cuprins intre -30 °C si +60 °C

 

Stocare pe un card MicroSD de pana la 128Gb

Camera de supraveghere IP suporta stocarea imaginilor pe un card microSD de pana la 128 GB.

Cardul nu este inclus, trebuie achizitionat separat.

O inregistrare la rezolutie de 8 megapixeli va ocupa de pana la de 3 ori mai mult spatiu pe unitatea de stocare decat o inregistrare la rezolutia de 2MP Full HD.