Camera IP Wi-Fi, Bullet, Hikvision, 2MP, lentila 4mm, IR 30m, DS-2CD2021G1-IDW(D)-4mm

Camera IP Wi-Fi, Bullet, Hikvision, 2MP, lentila 4mm, IR 30m, DS-2CD2021G1-IDW(D)-4mm

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie Full HD
  • Lentila fixa 4 mm
  • Unghi vizual 86°
  • Functioneaza Wireless=
  • LED-uri IR 30 metri
  • Stocare card microSD
  • Alimentare 12V
  • Indice protectie IP67

ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Rezolutie inregistrare video Full HD

Camera dispune de lentila fixa 4 mm, astfel va surprinde un unghi vizual de 86°. Acest aspect va poate ajuta in cazul in care doriti sa supravegheati o intrare, un coridor etc. Rezolutia Full HD va inregistra cu 1920 × 1080 si 25 de cadre pe secunda.

rezolutie inregistrare full hd

Camera video de retea cu transmisie wireless

Camera functioneaza wireless si standalone, insa camera dispune si de un port RJ45 care permite conectarea la internet prin cablu. 

Standardul wireless al camerei este IEEE 802.11b/g/n, pentru functionare aveti nevoie de un router de 2.4GHZ capabil sa transmita pe unul din aceste standarde.

Distanta wireless este de maxim 50 de metri in camp deschis.

functioneaza wi-fi

Inregistrare pe timpul noptii

LED-urile IR se vor aprinde automat in momentul in care, camera nu mai dispune de suficienta lumina. Totodata acestea vor capta imagini clare pe distanta de 30 de metri.

functia smart ir

Stocare pe card microSD

Poate stoca imaginile inregistrate pe card micro SD de maxim 128 GB (cardul si alimentatorul nu sunt incluse - se achizitioneaza separat). 

stocare card microSD
   

Functia de ajustare a imaginilor - WDR

In functia de momentele zilei, cadrul poate fi supraexpus sau sub expus, astfel functia WDR va ajusta automat intensitatea luminii in fiecare cadru, iar persoanele sau obiectele supravegheate vor fi clar evidentiate.

functia wdr

Camera rezistenta la vreme nefavorabila

Carcasa este fabricata din metal si plastic, astfel aceasta ofera protectie impotriva ploii, vantului sau a altor intemperii. Temperatura de operare este cuprinsa intre -30 ° pana la +60 °.

indice protectie ip67

Aplicatie disponibila Hik-Connect

Camera poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon din aplicatia Hik-Connect sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

aplicatie disponibila