Camera IP Wi-Fi, Bullet, Hikvision, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, DS-2CD2021G1-IDW(D)

Camera IP Wi-Fi, Bullet, Hikvision, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, DS-2CD2021G1-IDW(D)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 2MP Full HD
  • Conexiune Wireless
  • Lentila de 2.8mm F2.0, unghi 114°
  • Slot card microSD
  • Vizualizare nocturna cu IR 30m
  • Microfon incorporat
  • Index protectie praf si apa IP66

ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision

  • Cod produs DS-2CD2021G1-IDW(D)
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP wireless cu rezolutie 2MP Hikvision DS-2CD2021G1-IDW(D)

Camera IP wireless cu o rezolutie de 2MP. Lentila fixa de 2.8 mm a camerei IPDS-2CD2021G1-IDW(D) ofera un unghi de vizualizare mare, de 114° (testat de producatori). Acest unghi larg permite utilizarea camerei pentru spatiile mari obtinand un imagine de ansamblu.

ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

 

Microfon incorporat si stocare pe card micro SD

Camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, puteti obtine si partea audio. 

Aceasta camera poate fi folosita si fara un NVR, dar WIFI-ul nu va functiona. Poate stoca imaginile inregistrate pe card micro SD de maxim 128 GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul din prim plan, evitand astfel subexpunerea unei persoane.

Digital Wide Dynamic Range D-WDR

Functia WDR analizeaza fiecare cadru si permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect. Datorita acestei functii, imaginea o sa aiba o luminozitate corecta. 

Digital Noise Reduction - DNR

Functia DNR reduce zgomotul de imagine produs de senzor in conditii de luminozitate scazuta, astfel imaginea o sa fie clare findu-va mai usor sa identificati obiecte si persoane noaptea si in conditii de lumina slaba.

Inregistrare pe timp de noapte

Camera este dotata cu LED-uri infrarosu pentru inregistrarea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, cu ajutorul acestor LED-uri veti putea inregistra imagini clare chiar si in conditii dificile de iluminare, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

 

Camera rezistenta la conditii meteo extreme

Modelul DS-2CD2021G1-IDW(D) de la Hikvision rezista la cele mai grele conditii meteo fiind cotat cu indexul de protectie IP66. Camera functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C

Comprimare Inteligenta h265+

Codecul H.265+ are un algoritm adaptiv care comprima puternic zonele statice din cadru reducand astfel latimea de banda si spatiul necesar stocarii fisierelor video.