Camera IP Hikvision, 2.8mm, 4 MP, IR 60 m DS-2CD2T43G2-2I

Camera IP Hikvision, 2.8mm, 4 MP, IR 60 m DS-2CD2T43G2-2I

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 4 Megapixeli
  • 2.8 mm unghi vizualizare 103°
  • Micro SD/SDHC/SDXC max 256 GB
  • Garantie 24 luni

668.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

BLC - Compensarea luminii prea intunecate

Tehnologia BLC este utila atunci cand se doreste montarea camerei intr-un spatiu intunecat cu obiectivul inspre o usa sau un geam, de unde vine lumina. In mod normal, fara ca BLC sa fie activat, camera va surprinde doar un contur a persoanelor sau obiectelor din cadru. Cu ajutorul HLC, luminozitatea cadrului va fi crescuta astfel incat persoanele si obiectele o sa fie iluminate corect.

Reducere digitala a zgomotului de imagine

Camera poate fi setata sa reduca automat zgomotul de imagine care poate sa apara in situatii cu iluminare scazuta datorita functiei incorporate 3D DNR

WDR 120db - Wide dinamic Range

Senzorul camerei are tehnologia WDR care permite reglarea automata a gamei de lumina. Astfel daca in fata camerei o sa fie o sursa de lumina puternica, obiectele si persoanele din cadru o sa fie puse automat intr-o lumina corecta fara a se pierde din calitatea imagini.

Rezistenta la vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP67 indica faptul ca aceasta camera are o carcasa inchisa etans si rezista la praf, apa si inghet. Camera functioneaza intr-un interval de temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C.