Camera IP de exterior 4K, ColorVU, LED alb 40m, microfon, Hikvision DS-2CD2087G2
999.99 RON

Camera IP de exterior 4K, ColorVU, LED alb 40m, microfon, Hikvision DS-2CD2087G2

|
Adauga intrebare
Descriere
 • ColorVU - imagine color pe timp de noapte
 • Rezolutie 8 megapixeli 4K
 • Focalizeaza automat persoane si vehicule
 • Functioneaza si fara NVR
 • Aplicatie smartphone Hik-Connect
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi vizual de 102°
 • Microfon incorporat
 • Iluminator cu lumina alba 40m
 • Slot pentru card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • 24 luni garantie
999.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP de exterior Hikvision DS-2CD2087G2 cu rezolutie de 8 megapixeli 4K, ColorVU, Iluminator LED alb la 40m focalizare pe persoane si autoturisme, microfon, slot card SD, functionare fara NVR.

Camera speciala ce permite focalizarea automata pe persoane si autoturisme.

Acest model de camera permite focalizarea automata a persoanelor si a vehiculelor folosind un algoritm special care se adapteaza mai multor scenarii.

Lentila de 2.8mm permite focalizarea de la  4.5 m la infinit si produce un unghi vizual de 102°

Imagini Color, chiar si noaptea

Tehnologia Color VU permite surprinderea de imagini color chiar si pe timpul noptii. Senzorul de 1/1.2″ este mai mare decat la majoritatea camerelor, iar impreuna cu sistemul de iluminare cu lumina alba pana la 40m permit inregistrarea imaginilor color chiar si pe intuneric complet. 

Pe langa functia ColorVU, camera este dotata si cu 3D DNR care va reduce automat zgomotul de imagine care este posibil sa apara in conditii de luminozitate scazuta.

Functie de detectare miscare

Functia de detectare miscare analizeaza fiecare cadru, iar atunci cand detecteaza miscarea incepe sa inregistreze simultan cu trimiterea uni alarme catre NVR sau aplicatia mobila. Camera poate fi setata sa inregistreze doar atunci cand este detectata miscare.

Functioneaza si fara NVR, puteti vedea imaginile direct pe telefon

Majoritatea camerelor de supraveghere IP comercializare de catre Atu Tech pot fi vizualizate direct pe telefon. Aplicatia Hik-Connect o puteti descarca de pe appstore.hikvision.com sau din sectiunea cu Specificatii tehnice. 

Gama dinamica larga (WDR) de 130db

WDR-ul de 130 db este mai eficient decat cel mai de intalnit la camerele IP (de 120db) si va estompa mai puternic luminile prea puternice iluminand in acelasi timp zonele intunecate.

Reducerea expunerii produse de lumini puternice pe timp de noapte

Functia HLC integrata cu camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2087G2-LU-2.8mm functioneaza pe timp de noapte si are scopul de a reduce luminile puternice produse de farurile autoturismelor, a stalpilor de iluminat s.a., permitand identificarea obiectelor din imediata lot apropiere.

Functie de detectare a trecerii unei linii predefinite si de patrundere intr-un perimetru

Puteti predefinii o linie sau un perimetru in cadrul de supraveghere, iar atunci cand cineva trece de linia aleasa sau cand intra in perimetrul desenat se va declansa o alarma de miscare. Aceasta functie este utila daca doriti sa supravegheati intrari, iesiri, parcari etc.

Camera de supraveghere 4K cu microfon incorporat

Pe langa imaginile de inalta calitate oferite de senzorul performant puteti sa obtineti si partea audio din spatiul supravegheat datorita microfonului incorporat. Faptul ca puteti capta si audio va poate ajuta in cazul in care aveti nevoie de mai multe dovezi.

Camera Hikvision cu alimentare PoE

Ca modalitate de alimentare a camerei puteti fie sa folositi mufa coaxiala clasica de alimentare de 12VDC (minim 1A), fie puteti sa utilizati un echipament de retea ce include un Switch PoE si permite transmiterea atat a semnalului video cat si a datelor prin acelasi cablu. 

In configurarea retelei PoE trebuie sa aveti in vedere faptul ca acest model de camera poate sa atinga o latime de banda de 16 Mbps si ca, alimentata prin PoE va consuma pana la 8.5W.

Avantajul utilizarii PoE este simplificarea intregii rețele de supraveghere prin eliminarea unui cablu necesar pentru alimentarea camerelor.

Suporta stocarea locala, pe un card microSD

Camera are un slot in care puteti introduce un card microSD. Capacitatea maxima a cadrului este de 256GB.

Un card de 256GB, in functie de conditiile de luminozitate si de miscare din cadru, permite stocarea continua pana la 160 (1 saptamana) la rezolutia 4K daca este setat sa inregistreze non-stop, iar daca este setat sa inregistreze la detectarea miscarii va inregistra mult mai mult, deoarece nu va ocupa spatiul de stocare cu imagini statice.

Camera de supraveghere cu functie pentru capturarea fetelor

Functia de capturare fete permite captarea celui mai bun cadru cu fata unei persoane care trece prin fata camerei, si transmiterea lui catre NVR spre analizare sau recunoastere. 

Pentru ca recunoasterea faciala sa functioneze aveti nevoie de un NVR compatibil din seria NXI, de exemplu DS-7616NXI-I2/16P/S

 

Comprimare eficienta a imaginilor

Camera suporta standardele de comprimare H.265, H.264, H.264+ sau H.265+ fiind astfel compatibila cu majoritatea NVR-urilor. 

Daca optati pentru comprimarea H.265+ o sa obtineti imagini cu aceiasi calitate dar care ocupa mai putin spatiu de stocare si va consuma o latime de banda mai mica.

Camera de supraveghere rezistenta pe vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP67 garanteaza rezistenta camerei in orice conditii meteo.

Camera este gandita sa functioneze la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C