Camera IP 8 MP Hikvision DS-2CD2085FWD-I, POE, 3D - DNR
893.00 RON

Camera IP 8 MP Hikvision DS-2CD2085FWD-I, POE, 3D - DNR

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 8 MP - 4K
 • Design compact, dimensiuni reduse
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare de 102°
 • Vizualizare nocturna 30m
 • Slot card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Functii de corectare luminozitate
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2085FWD-I
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
893.00 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere IP de tip (mini) bullet Hikvision DS-2CD2085FWD-I cu rezolutie 4k

Camera mica dar versatila 

Fiind o camera de tip mini-bullet, Hikvision DS-2CD2085FWD-I este dotata cu un senzor de 8 MP care atinge calitatea 4K UltraHD, la o rezolutie maxima de  3840 x 2640 (20 FPS - frame pe secunda). Lentila de 2.8mm produce un unghi vizual de 102°.

Comprimare eficienta: H.265+

Camera foloseste compresia H265+, o compresie care arhiveaza inregistrarile video mai bine pentru a salva cat mai mult spatiu pe Hard-Disk si implicit, pentru a mici latimea de banda

Vizualizare nocturna pana la 30m

Camera este dotata cu LED-uri IR care permit iluminarea nocturna pana la 30m. Filtrul IR-cut cu care este dotata camera se va activa automat atunci cand porneste infraroșul permitand astfel o mai buna vizualizare a imaginilor pe timp de noapte.

Camera cu 3D-DNR (Digital Noise Reduction)

Zgomotul de imagine este adesea intalnit in locurile in care vizibilitatea este redusa din cauza lipsei luminii. Pentru a avea imagini cat mai clare, camera Hikvision DS-2CD2085FWD-I foloseste tehnologia 3D-DNR (Digital Noise Reduction) care ajuta eliminarea zgomotului de imagine in conditii de lumina scazuta. 

WDR - Corectarea luminilor prea puternice sau prea intunecate

Functia WDR integrata in aceasta camera va permite sa captati imagini in care persoanele si obiectele sunt puse intr-o lumina potrivita pentru a fi identificate chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina.

Detectare miscare

Camera poate fi setata sa inregistreze doar la detectarea miscarii, astfel va analiza fiecare zona iar atunci cand este detectata miscarea va incepe se inregistreze simultan cu trimiterea unei alarme catre smartphone sau catre inregistratorul de retea.

 

Detectare miscare doar la trecerea unei linii predefinite

Hikvision DS-2CD2085FWD-I permite functia de "Line crossing detection". Daca functia este activata, camera va detecta miscarea doar intr-o anumita zona din cadru selectata de catre utilizator, ignorand restul cadrului. Aceasta functie este utila in cazul in care, in cadrul de supraveghere este o strada sau pentru supravegherea intrarilor.

Slot pentru card microSD

Camera permite stocare pe card microSD. Cardul trebuie sa aiba o dimensiune maxima de 128GB iar clasa de viteza trebuie sa fie de minim 10.

Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet, trebuie achizitionate separat.

Alimentare prin cablul de retea - PoE

Posibilitatea de a fi alimentata direct prin cablul de retea face aceasta camera mai usor de instalat si utilizat. Camera Hikvision DS-2CD2085FWD-I dispune de o conexiune de tip PoE, iar daca este asociata cu un NVR corespunzator, camera are nevoie doar de un singur cablu FTP pentru a functiona, eliminand varianta traditionala unde erau necesare doua cabluri.