Camera IP 6 MP lentila 2.8mm IR 50m microSD PoE Hikvision, DS-2CD2T63G0-I5

Camera IP 6 MP lentila 2.8mm IR 50m microSD PoE Hikvision, DS-2CD2T63G0-I5

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camere IP cu rezolutie de 6MP (3K)
  • Unghi de vizualizare de 97°
  • Lentila de 2.8mm
  • Vizualizare nocturna pana la 50m
  • Slot card MicroSD
  • Functii de corectare luminozitate
  • Index de protectie IP67
  • Cod produs DS-2CD2T63G0-I5
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera IP 6 megapixeli Hikvision DS-2CD2T63G0-I5

Capturati imagini de calitate cu rezolutia de 6MP

Camera Hikvision DS-2CD2T63G0-I5 inregistreaza imagini la o rezolutie impresionanta de 6 megapixeli. In imagini o sa puteti observa mai multe detalii iar claritatea si acuratetea imaginii vor fi si ele marite. Camera foloseste on lentila fixa de 2.8mm care are un unghi de vizualizare de 97°.

Compresie performanta H.265+

Datorita comprimarii cu codecul adaptiv H.265+, camera poate sa transmita imaginile cu o latime de banda mai redusa, iar spatiul de stocare necesar va fi si el mai mic.

Rezistenta la vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP67 indica faptul ca aceasta camera are o carcasa inchisa etans si rezista la praf, apa si inghet. Camera functioneaza intr-un interval de temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C.

Stocare pe card MicroSD

Aceasta camera suporta stocarea pe card microSD cu capacitatea maxima de 128GB.

Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse, se pot achizitiona separat. Este recomandat sa utilizati carduri de clasa de viteza 10. utilizarea unui card prea lent este posibil sa cauzeze erori ale camerei.

Vizualizare nocturna pana la 50m

LED-urile IR de pe aceasta camera permit vizualizarea nocturna pana la 50m. Camera are filtru mecanic IR-cut care se activeaza automat atunci cand se intuneca.

WDR 120db - Wide dinamic Range

Senzorul camerei are tehnologia WDR care permite reglarea automata a gamei de lumina. Astfel daca in fata camerei o sa fie o sursa de lumina puternica, obiectele si persoanele din cadru o sa fie puse automat intr-o lumina corecta fara a se pierde din calitatea imagini.

Alimentare PoE

Camera IP de 6mp Hikvision DS-2CD2T63G0-I5 permite, pe langa alimentarea clasica si alimentarea prin cablul de retea.

Astfel, nu o sa mai aveti nevoie de 2 cabluri pentru a alimenta camera deoarece aceasta se va alimenta direct prin cablul FTP/UTP care vine de la Routerul sau NVR-ul PoE.

Camera nu vine cu alimentator sau patchcord, trebuie achizitionate separat.

ROI - regiune de interes

Functia ROI va permite sa alegeti o zona din cadru care va fi inregistrata la calitate maxima si va fi cel mai putin comprimata. Aceasta functie este folosita de exemplu pentru inregistrarea caselor de marcat.

Recunoastere Faciala

Aceasta caracteristica functioneaza doar cu un NVR Hikvision compatibil din seria DeepinMind. Camera va detecta fetele si va trimite o poza  catre programul de recunoastere faciala integrat in NVR.