Camera IP, FULL HD, zoom motorizat, Smart IR 60 metri, DAHUA IPC-B2A20-Z
649.99 RON 669.99 RON

Camera IP, FULL HD, zoom motorizat, Smart IR 60 metri, DAHUA IPC-B2A20-Z

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 2 MP - Full HD
 • Lentila varifocala 2.7 - 12 mm
 • Unghi vizualizare 95° - 52°
 • Zoom motorizat
 • Vizualizare nocturna pana la 60m
 • Infrarosu inteligent
 • Autofocus
 • ONVIF, PSIA, CGI
 • IP67
 • 2 ani garantie
 • Cod produs IPC-B2A20-Z
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
649.99 RON 669.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Dahua IPC-B2A20-Z cu senzor de noua generatie 1/2.9 inch, CMOS cu rezolutie maxima de 2 megapixeli(FULL HD). Camera ofera compresie H264+, infrarosu inteligent, DWDR, 3DNR si lentila cu ZOOM motorizat. SMART IR pana la 60 metri. Suporta card microSD de maxim 128gb. Se poate instala cu succes in exterior. Cu ajutorul tehnologiei PoE puteti alimenta acesta camera direct dintr-un NVR cu PoE sau printr-un injector Poe. 

Lentila varifocala cu zoom si focus motorizat

Spre deosebire de modelul IPC-B2A20-VF, aceasta camera are zoom motorizat si focalizare automata.

Astfel puteti apropia si deprata imaginea de la distanta fara a pierde din calitate sau fara a se deregla focalizarea.

 

Camera de zi sau de noapte cu infraroșu inteligent la 60 metri

Camera Dahua IPC-B2A20-Z are filtru mecanic automat pentru zi si noapte care permite camerei sa furnizeze imagini color in timpul zilei si sa comute automat pe infrarosu monocrom. Cu iluminarea infrarosu inteligenta, puteti capta imagini detailate in lumina scazuta sau intuneric total. Tehnologia SMART IR a camerei se adapteaza automat la conditiile de iluminare si mentine o iluminare constanta in functie de distanta la care se afla subiectul. Iluminarea cu infraroșu a camerei ofera performanțe ridicate în medii cu lumina extrem de scazuta de pana la 60 de metri.

 

Codec H.264+

H264+ reprezinta furnizarea imagini de inalta calitate, fara a incarca reteaua IP. Platforma include o strategie de compresie adaptive a scenei, dinamica in functie de ROI, multi-frame, inteligenta pentru reducerea zgomotului de imagine dar si pentru a salva spatiu pe HDD. Astfel ofera economii de pana la 70% din latimea de banda si de stocare fata de compresia standard H.264.

 

Interoperabilitate

Aceasta camera de supraveghere suporta standardul ONVIF asigurând interoperabilitatea între echipamentele din rețea indiferent de producător

 

Alimentare PoE

Economii de timp și costuri - prin reducerea timpului și a cheltuielilor cu instalarea cablului de alimentare electrică. Cablurile de rețea nu necesită un electrician calificat pentru a le monta și pot fi localizate oriunde. 

Principalele avantaje ale utilizarii unei retele PoE sunt: Flexibilitate, Siguranța, Fiabilitate, Scalabilitate

 

 

Detectare miscare

Camera Dahua IPC-B2A20-Z are functia de inregistrare la detectarea miscarii. Astfel spatiul de pe cardrul SD sau de pe NVR nu va fi umplut cu cadre statice, in care nu se intampla nimic.

 

Stocare pe card MicroSD de pana la 128 GB

Aceasta camera are slot pentru card MicroSD de pana la 128 GB. Acesta caracteristica este utila daca doriti sa folositi camera fara NVR sau daca doriti sa folositi functia ANR a NVR-ului.

Cardul nu este inclus, trebuie achizitionat separat, vezi produse compatibile.

 

Functii de corectie a imaginii

Camera Dahua IPC-B2A20-Z are functii WDR si BLC de corectie a imaginii. Aceste functii asigura o imagine de calitate superioara chiar daca in fata camerei este o sursa puternica de lumina cum ar fi un geam sau un bec.

 

Functie de reducere a zgomotului de imagine DNR

Zgomotul de imagine se refera la pixelii (granulele) care apar pe imagine in conditii de lumina slaba.

Functia DNR a camerei Dahua IPC-B2A20-Z analizeaza fiecare cadru si reduce zgomotul de imagine pentru a va va oferi imagini clare.