Camera IP cu AI, 2 MP Full HD, lentila 3.6mm Full Color, Dahua IPC-HFW5249T-ASE-NI-0360B

Camera IP cu AI, 2 MP Full HD, lentila 3.6mm Full Color, Dahua IPC-HFW5249T-ASE-NI-0360B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera de supraveghere cu functii AI
  • Functie de numarat persoane
  • Detectie fete avansata
  • Rezolutie de inregistrare Full HD
  • Functii de corectare imagine
  • Detectare miscare performanta
  • Stocare pe card microSD
  • Functioneaza cu aplicatia mobila
  • Protectie la praf si apa
  • 24 luni garantie
  • Cod produs IPC-HFW5249T-ASE-NI-0360B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Inteligenta artificiala reprezinta anumite actiuni sau comportamente realizate de catre un dispozitiv sau sistem informatic pe care in mod normal le poate face doar un creier uman.

Camera de supraveghere cu Inteligenta artificiala

Dahua IPC-HFW5249T-ASE-NI-0360B are functii AI precum: detectarea tipului de obiect din cadru (om, animal, autoturism etc.), analizarea anumitor comportamente umane, detectarea aglomerarii de persoane, detectare fete umane si imbunatatirea automata a imaginilor cu fete umane pentru o mai buna recunoastere a lor, numararea persoanelor, managementul unei cozi de persoane s.a.

Inregistreaza color chiar si noaptea

Senzorul performant de 1/2.8” si lentila cu o deschidere mare, de F1.0 fac ca acest model de camera sa aibe performante deosebite in situatii cu lumina slaba.

Acest model de camera nu functioneaza pe intuneric complet, insa permite inregistrarea pe timp de noapte a zonelor in care este o sursa de lumina.


Camera de supraveghere IP cu funcție pentru detectarea fetelor

Aceasta camera permite detectarea fetelor si trimiterea a pana la 3 cadre cu fata detectata catre un NVR compatibil din seria WizSense care permite recunoasterea faciala. 

Camera are functii care pot sa imbunatateasca cadrul capturat prin cresterea automata a expunerii, alegerea unghiului perfect, netezirea fetei s.a.

Rezolutie de inregistrare Full HD

Lentila de 3.6mm produce un unghi de vizualizare maxim de 88°. Camera poate sa inregistreze cu 1920x1080 pixeli cu pana la 30 de cadre pe secunda

Functie pentru detectarea miscarii

Acest model de camera are un sistem foarte avansat de detectare miscare. Astfel poate sa detecteze persoanele care trec o linie virtuala, detectarea peroanelor care alearga, detectarea masinilor care parcheaza s.a.

Camera poate fi configurata sa trimita notificari catre aplicatia mobila sau NVR atunci cand detecteaza miscare sau alt fel de eveniment.

Camera de supraveghere cu stocare pe SD card.

Aceasta camera suporta stocarea pe un card microSD de pana la 256GB, Pe cloud, prin FTP, pe NVR sau pe un NAS.

Cardul microSD si alimentatorul nu sunt incluse.

Imagini iluminate eficient cu tehnologie WDR

WDR functioneaza prin captarea a 2 cadre cu expuneri diferite si imbinarea lor intr-un cadru final in care zonele prea intunecate sunt iluminate iar zonele prea luminoase sunt reduse. 

Astfel puteti sa detectati si sa identificați mai usor peroanele chiar daca in spatele lor este o sursa puternica de lumina cum ar fi un geam, un bec sau soarele.

Functioneaza cu mai mult aplicatii mobile

Camera poate fi configurata sa functioneze si stand alone, fara NVR, insa pentru a putea beneficia la maxim de toate functiile va recomandam un NVR inteligent cum este NVR2104HS-I sau NVR2108HS-I.

Aplicatiile mobile cu care functioneaza aceasta camera sunt: Smart PSS, DSS, DMSS si DMSS+.

Camera de supraveghere cu alimentare prin PoE

Puteti sa alimentați camera fie prin cablul de alimentare clasic cu un alimentator separat, fie direct prin cablul de retea folosind tehnologia PoE. Camera are un consum maxim de 3.8W.

Carcasa inchisa etans, rezistenta in orice conditii meteo

Indexul de protectie IP67 permite functionarea camerei in conditii meteo nefavorabile fiind rezistenta la ploaie si vant (praf) iar temperatura minima si maxima cuprinsa intre -40°C si +60°C.