Camera IP Wireless, 4 MP, microfon, IR30m, Imou Bullet 2C, IPC-F42P
211.99 RON

Camera IP Wireless, 4 MP, microfon, IR30m, Imou Bullet 2C, IPC-F42P

5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 4 Megapixeli - 2K
  • Iluminare infrarosu 30 metri
  • Inregistrare continuu sau la detectie
  • Microfon incorporat
  • Stocare pe card microSD
  • Index Protectie IP67
  • Aplicatie gratuita Imou Life
  • Alimentator inclus
211.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere wireless cu rezolutia de 4 megapixeli (2K)

Camera de supraveghere IMOU IPC-F42P este dotata cu un senzor performant care poate inregistra la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli cu pana la 30 fps.

Unghiul vizual al lentilei de 2.8 este de 104° iar camera permite apropierea obiectelor prin zoom DIGITAL de 16x.

Camera de supraveghere cu functie de detectare persoane

Imou bullet 2C este dotat cu un algoritm puternic ce permite detectarea persoanelor. Atunci cand detecteaza o persoana camera va trimite o alarma catre aplicatia mobila si va incepe sa inregistreze daca este setata sa inregistreze la detectarea persoanelor.

 

Camera rezistenta la vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP67 garanteaza rezistenta camerei la patrunderea apei si a prafului. Camera este gandita sa reziste la temperaturi cuprinse intre -30°C si +55° daca umiditatea este cuprinsa intre 0 si 95%.

Poate fi vizualizata de pe aplicatia mobila

Aceasta camera poate fi vizualizata de pe toate telefoanele cu Android si de pe Iphone prin intermediul aplicatiei Imou Life. 

Camera nu poate fi vizualizata direct din browser. Pentru vizualizarea de pe laptopuri cu Windows trebuie sa descarcati aplicatia Imou de AICI

Camera de supraveghere compatibila cu aplicatie pentru smartphone

Aplicatia mobila Imou Life poate fi conectata si cu camera IPC-F42P. Camera poate fi configurata sa functioneze fie stand alone cu ajutorul aplicatiei, fie printr-un DVR sau NVR. Pentru utilizarea fara aplicatia Imou trebuie sa activati camera cu Dahua Config Tool si sa ii alocati un IP static. Utilitarul il gasiti in sectiunea cu specificatii tehnice.

Pentru mai multe detalii despre cum se configureaza camera vizualizati clipul general de configurare a camerelor Imou din sectiunea Video.

Imaginile de pe camera pot fi redate si salvate pe telefon.

Aceasta camera nu poate fi vizualizata direct din browser. Pentru vizualizarea de pe PC aveti nevoie de aplicatia IMOU pentru Windows.

 

Iluminare nocturna cu Infrarosu

Iluminatorul cu infrarosu al camerei poate sa transmisa lumina IR pe o distanta de pana la 30 de metri, iar filtrul ICR care permite inregistrarea in lumina infrarosie se activeaza automat, permitand astfel camerei sa functioneze 24/7.

Stocare pe card microSD, pe NVR sau in Cloud

Pentru inregistrare le detectarea miscarii, pentru stocarea inregistrarilor se poate utiliza un card microSD care se introduce in portul dedicat (portul este protejat de intemperii). Capacitatea maxima a cardului de memorie nu trebuie sa depaseasca 256GB.

Camera suporta si stocarea pe NVR urile Dahua si Safer.

Camera video de retea cu transmisie wireless

Posibilitatea de a transmite date wireless cu cele 2 antene incluse este un alt atu al camerei Imou Bullet 2 IPC-F42P.

Camera are si un port RJ45 care permite conectarea la internet prin cablu. 

Standardul wireless al camerei este IEEE 802.11b/g/n, pentru functionare aveti nevoie de un router de 2.4GHZ capabil sa transmita pe unul din aceste standarde.

Microfon incorporat

Camera dispune de microfon incorporat, astfel veti putea acumula informatii suplimentare de la locul supravegheat. Acesta poate fi dezactivat sau activat in functie de preferinte.

microfon