Camera IP bullet, Dahua, 2MP, lentila 3.6mm,IR 80m, PoE, Starlight, Alarm, Audio, IPC-HFW2231T-AS-S2
377.99 RON

Camera IP bullet, Dahua, 2MP, lentila 3.6mm,IR 80m, PoE, Starlight, Alarm, Audio, IPC-HFW2231T-AS-S2

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezoltie 2MP - Full HD
 • Lentila fixa 3.6 mm (87°)
 • Led-uri IR 80 m 
 • Stocare microSD
 • Functie StarLight
 • Index protectie IP67 / IK10
 • Alimentare PoE
 • Functia ROI
 • Detectie miscare
 • Intrare/iesire alarma
 • Cod produs IPC-HFW2231T-AS-S2
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
377.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP bullet, Dahua, 2MP, lentila 3.6mm,IR 80m, PoE, Starlight, Alarm, Audio, IPC-HFW2231T-AS-S2

rezolutie

Camera de supraveghere 2 MP 

Datorita rezolutiei de 2 MP, camera inregistreaza imagini clare, cu detalii utile. Lentila fixa de 3.6 mm permite un unghi de vizualizare mare de 84°, astfel incat vei surprinde cadre largi. Camera Dahua este o camera de dimensiuni mici, discreta, astfel incat aceasta nu va afecta aspectul casei sau a cladirii de birouri unde a fost instalata. 

 

Analiza DORI

Detectare 55.2m
Observare 22.1m
Recunoastere 11m
Indentificare 5.5m

 

Carcasa cotata cu index de protectie IP 67 

Camera are o carcasa rezistenta la apa si praf si este sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior, chiar si in conditii meteo extreme. 

Carcasa camerei Dahua IPC-HFW2231T-AS-S2 rezista chiar si la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. Camera rezista la conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant, nisip, cotata cu index de protectie IP 67.

PoE (Power over Ethernet)

Aceasta camara are posibilitatea de alimentare prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

 

Senzor Starlight

Camera dahua IPC-HFW2231T-AS-S2 exceleaza pe timp de noapte, avand functia Starlight, care capteaza mai multa lumina ambientala si un algoritm de procesare a imaginilor avansat, creand un balans deosebit intre reducerea zgomotului de fundal si estomparea obiectelor in miscare. 

Senzorul Starlight va permite sa capturati mai multe detalii si ofera o acuratete mai buna a culorilor noaptea sau in scenele unde iluminarea este scazuta. Seria Starlight ofera o solutie all-in-one pentru captarea pe distante lungi de supraveghere video, pentru locatiile in aer liber.

HLC Permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

Functia BLC (Black Light Contrast - Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

WDR este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

Smart IR 80m

Datorita ledurilor IR incluse in aceasta camera, puteti sa capturati imagini video cristaline clare, alb-negru, ale suspectilor care se simt protejati de intunericul complet. Camerele IR sunt foarte eficiente pentru a acoperi zonele vizate cu putina sau fara lumina, de la zonele de parcare exterioare si de la intrare, pana la camerele interioare care necesita supraveghere 24 de ore.

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care permite o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea. 

3D DNR (Digital Noise Reduction)

Zgomotul de imagine reprezintă punctele (granulele) care apar in conditii de lumina slaba. Aceste perturbari ale imaginii pot face dificila identificarea persoanelor sau a numerelor de inmatriculare.

DNR este o tehnica digitala de procesare video care analizeaza fiecare cadru si reduce automat zgomotul de imagine.

 

ROI (Region of Interes)

Aceasta caracteristica va ofera posibilitatea de a selecta o zona de interes. astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

Detectie la miscare

Detectia la miscare este o functie integrata in camerele Dahua, si ofera sistemului capacitatea de a depista miscarea de obiecte si persoane in suprafata pe care camerele o monitorizeaza. Camera analizeaza fiecare cadru iar daca un cardu este diferit de celalant trimite un semnal NVRului sa inceapa inregistrarea.

 

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Pe langa detectia la msicare, aceasta functie va permite sa alegeti o zona in care daca este detectata miscarea camera va trimite un semnal sau o alarma NVR-ului. Celalante zone sunt ignorate. Functia este utilza de exemplu daca in cadrul de supraveghere trec masini

Stocare card microSD

Camera accepta stocare pe card microSD cu o capacitate maxima de 256 GB.

stocare