[RESIGILAT] Camera supraveghere AHD SONY CMOS 2,4 MP IR20M

[RESIGILAT] Camera supraveghere AHD SONY CMOS 2,4 MP IR20M

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Atentie! Produs resigilat. Produs testat, functional.

 

Produs cu urme de montare: zgarieturi fine. Stoc limitat.

  • Cod produs SAF-AHDCE20-2MP-R
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera supraveghere AHD de exterior 1080P FULL HD IR20M lentila 3,6mm

 

O camera care ofera imagini clare si de calitate 1080P. Compatibila cu dvr-urile AHD 1080P. Distanta de transmisie a semnalului pe cablu coaxial de pina la 500M. Rezolutia efectiva 1920 * 1080. Nu ezita, camere de supraveghere de rezolutie FULL HD direct de la importator. Impreuna cu un DVR AHD FULL HD, ai o experienta foarte placuta a imaginilor live sau inregistrate.

 

 

 

 

 

 

senzor hdTehnologie Analog HD - FULL HD 1080P SONY 

 

Aceasta camera de supraveghere HD este echipata cu un senzor SONY CMOS 1/2,8” de 2,4 Megapixel care ofera o rezolutie 1920 x 1080 (1080p) . Tehnologia AHD foloseste un standard de transmisie pentru inregistrari de mare rezolutie fara latenta prin cablu coaxial sau FTP cu video balun pe distante mari de pana la 500 metri. Acestea camere de supraveghere AHD 1080p se pot folosii doar impreuna cu sisteme de inregistrare DVR AHD.

 

 

 

 

Cateva motive pentru care ar trebui sa alegi camere de supraveghere AHD:

 

  • ·         Sunt camere de rezolutie inalta FULL HD care costa mult mai putin decat camerele IP
  • ·         Transmit semnal video necomprimat prin cablu coaxial clasic sau FTP fara intarziere
  • ·         Se instaleaza precum o camera de supraveghere analogica clasica
  • ·         Poti sa pastrezi cablarea veche si sa incluiesti doar camerele si dvr-ul AHD
  • ·         Poti transmite semnal video FULL HD pe distante lungi fara probleme

 

 

 

 

 

Digital - Wide Dynamic Range (D-WDR)  

 

Ofera o imagine clara in conditii de iluminare cu contrast puternic. Aceasta functie permite camerei de supraveghere sa produca imagini clare in conditii de iluminare dificile. DWDR echilibreaza contrastul intre zonele cu lumina si umbra si permite camerei de supraveghere sa ofere imagini clare cu o expunere corecta in conditii de iluminare dificila, spre exemplu  zonele extrem de luminoase, intunecate sau cu zonele in care subiectul este illuminat din spate.

 

WDR(1)

 

 

 

 

 

 

Adio zgomot de imagine in lumina scazuta!

 

Functia 3D Digital Noise Reduction (3D-DNR) - reuseste sa indeparteze zgomotul de imagine si sa ofere imagini la o calitate excepționala cu mai putin zgomot. Functia 3D-DNR reduce zgomotul de imagine partial pe fiecare cadru in parte pentru a furniza imagini mai clare in conditii de iluminare scazuta. Aceasta functie este absolut critica pentru inregistrarile video, deoarece zgomotul afectează calitatea imaginii. Camere cu 3D-DNR produc imagini mai clare, mai precise , ajutand la sistemul tau de supraveghere video

3dnr

 

 

 

 

 

 

Camera cu carcasa rezistenta la apa si intemperii pentru exterior

 

Camera de supraveghere poate functiona la temperaturi intre -20 si +50 grade si are o carcasa metalica cu grad de protectie IP 66. Astfel aceasta poate functiona si in cele mai grele conditii chiar si pe ploaie sau ninsoare. Este sigilata perfect si astfel este rezistenta la apa si la particule precum nisipul sau praful.