Camera de supraveghere AHD CMOS SONY 2,4 Megapixeli - IR 60 m Varifocala

Camera de supraveghere AHD CMOS SONY 2,4 Megapixeli - IR 60 m Varifocala

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere AHD cu o rezolutie superioara, FULL HD cu lentila varifocala si infrarosu la 60 metri. Compatibila cu DVR-urile Safer AHD cu rezoltie 1080p - FULL HD.

 

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs


Camera supraveghere exterior AHD FULL HD (1080p) cu senzor SONY CMOS, filtru IR CUT, IR 60 M si lentila varifocala 2,8-12mm manuala 

 


fullhd
O camera care poate sa surprinda imagini foarte clare cu ajutorul senzorului de 2,4 megapixeli SONY. Este un senzor performant care poate sa inregistreze cele mai fine detalii. Lentila varifocala intre 2,8 mm si 12mm ofera imagini de calitate chiar si la o diafragma minima de F2.0. Inregistreaza perfect si pe timp de noapte pana la 60 metri cu ajutorul celor 72 de led-uri cu infrarosu. Dispune de carcasa antivandal cu grad de protectie IP66 care rezista la intemperii. 

 

 

 

 

Cele mai importante caracteristici 

 

  • Senzor CMOS SONY de rezolutie mare 2,4 Megapixeli 
  • Lentila varifocala 2.8 mm - 12 mm pentru un zoom optic manual de 5X
  • Filtru IR-Cut, iluminator cu 72 Led-uri, IR la 60 Metri
  • Carcasa metalica antivandal, etansa rezistenta la apa
  • Functioneaza intre -20 si +50 grade Celsius

 

 

 

 

Functie digitala - Wide Dynamic Range (D-WDR)  

 

Inregistreaza imagini de calitate chiar si in scene cu contrast puternic. DWDR echilibreaza contrastul intre zonele cu lumina si umbra si permite camerei de supraveghere sa ofere imagini clare cu o expunere corecta in conditii de iluminare dificila, spre exemplu  zonele extrem de luminoase, intunecate sau cu zonele in care subiectul este illuminat din spate.

 

WDR(1)

 

 

 

 

 

Functie de reducere a zgomotului de imagine 3D DNR!

 

O camera de supraveghere cu software performant si functie avansata de reducere a zgomotului de imagine(3D-DNR). Aceasta reuseste sa indeparteze zgomotul de imagine si sa surprinda imagini de calitate superioara. Functia acestei camere de supraveghere te ajuta sa surprinzi imagini de calitate in conditii de iluminare scazuta. 

 

3dnr