Returnare produse

Bine ai venit in sectiunea de retur Atu Tech! 

 

Cine poate beneficia de retur in 14 zile conform OUG 34/2014? 

Orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii. Aceste persoane trebuie sa respecte legislatia in vigoare privind dreptul la retragere. Cititi aici OUG 34/2014, articolul 9.

 

Cine poate beneficia de serviciul EXTRA RETUR in 30 zile?

Orice persoana fizica poate beneficia de serviciul de EXTRA RETUR. 

Pentru ca stim cat e de important sa ai ocazia sa testezi cu adevarat un produs, Atu Tech a creat serviciul de EXTRA RETUR.

Astfel, produsele cumparate de pe www.a2t.ro fie pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice* de la primirea lor. Conform conditiilor de mai jos.  

Serviciul EXTRA RETUR de la ATU TECH nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comert la distanta stabilit prin ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014, ci vine in completarea lui, in beneficiul clientilor ATU TECH.

* Produsul trebuie sa fie receptionat in sediul Atu Tech in maxim 30 zile calendaristice. 
** Recomandam fotografierea produselor din gama Hard-disk-urilor inainte de impachetare, astfel putem dovedi starea lor inainte de expediere.

 

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

1. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de aici.

2. Completeaza formularul de mai jos

3. Produsele se vor preda personal la sediul nostru sau se vor expedia de catre dumneavoastra prin curier rapid catre: SC Atu Tech SRL, Strada Stefan Cel Mare nr. 152K, judetul Sibiu, cod postal: 550321. Te rugam sa tii cont de faptul ca taxele de expediere vor fi suportate integral de tine. Va rugam sa ambalati produsele intr-o cutie suplimentara si sa nu lipiti AWB-ul de cutia originala a produselor. 

 

Te rugam sa tii cont de recomandarile din partea de jos a paginii si pe care le vei primi si in e-mailul de confirmare.

*potrivit art. 7 din Ordonanţa Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

 

Inainte de a trimite coletul, te rugam sa tii cont de recomandarile de mai jos:  

  • Iti recomandam sa introduci in colet o copie dupa factura.
  • Pentru siguranta produselor la transport si pentru a evita riscul de deteriorare, iti recomandam sa impachetezi produsul in mod corespunzator (de exemplu, poti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ai primit). Atu Tech nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Consumatorul trebuie sa trimita produsul insotit de toate accesoriile primite in cutia coletului. Un produs nu poate fi returnat daca accesoriile lipsesc. 
  • Atu Tech nu accepta retur produse fara eticheta. Pe eticheta se regaseste codul de identificare al produsului. Fara acest cod nu se poate face identificarea corecta a produsului. 
  • Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor conform O.U.G. nr. 34/2014 Atu Tech isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice/electrice, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 1 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.
  • Te rugam ca produsele pe care le returnezi sa fie resetate la valorile din fabrica, fara a fi securizate cu cont de utilizator si parola. In cazul in care resetarea nu a fost efectuata inainte ca produsul sa ajunga la noi, se va retine din contravaloarea produsului suma de 100 lei + TVA, aceasta suma reprezentand taxa de aducere a produsului la statusul de nou.
  • Produsele se vor preda personal sau se vor expedia prin curier rapid catre: SC Atu Tech SRL, Strada Stefan Cel Mare 152-154, Sibiu, judetul Sibiu, cod postal: 550047. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. Daca dumneavoastra trimiteti un colet cu plata la destinatar atunci taxele de transport vor fi imputate din valoarea produsului. 
  • Atu Tech poate amâna rambursarea până la data recepționării bunurilor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis bunurile către Atu Tech, luându-se în considerare data cea mai apropiată
  • Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele returnate.