Parteneriat Instalatori

Parteneriat pentru instalatori sisteme de securitate sau automatizari porti si alte instalatii electrice de curent slabi. Dorim sa colaboram cu firme specializate in instalare sisteme de securitate sau automatizari pe tot cuprinsul tarii.     

Pasi de urmat pentru a va putea inregistra in programul “Instalator Partener” 

Inregistrare instalator nou: 

Va rugam sa completati formularul de mai jos. Datele vor ajunge pe email si va vom informa despre statusul inregistrarii in sistem, dupa o verificare prealabila, sau puteti sa sunati la 0371-783-783 sa contactati un consultant specializat "Instalator Partener".


 

 

bussines

Vrem sa promovam sistemul de parteneriat in intreaga tara cu firme serioase care pot efectua lucrari de calitate pentru clientii nostri.   

Impreuna, noi Atu Tech garantand pentru solutii tehnice si produse de calitate si dumneavoastra ca instalator, prestand servicii de instalare de calitate, putem oferi clientilor nostri un serviciu complet si complex, care sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti.  

Tranzitia de la programul "Partener Instalator" la programul "Partener instalator +" se face foarte usor, dupa cateva achizitii de pe magazin, un consultant specializat va lua legatura cu dumneavoastra pentru a pregati pasul spre "Partener Instalator +" care inseamna extra-beneficii pentru dumneavoastra.

Fiecare firma care se va fi inscrisa in programul nostru, "Instalator Partener +" va putea primii lucrari de instalare pe zona geografica pe care o acopera. Dupa fiecare lucrare, clientii nostri vor face o evaluare a instalatorului care vor arata gradul de satisfactie al clientului si credibilitatea dumneavoastra.  

 

Program Instalator PARTENER +

Descarca aplicatia mobila, compatibila cu toate telefoanele care ruleaza Android sau iOS

 Apasa pentru a descarca aplicatia pentru Android    sau     

*Pentru a instala aplicatia pe telefoanele cu Android, trebuie sa activati "Instalare aplicatii din surse necunoscute" din setari.

Instalati aplicatia de mobil care va ofera un acces rapid la cererile de oferta pe zona dumneavoastra de interes. Aveti posibilitatea de a avea in cel mai scurt timp acces la lucrari si oferte preferentiale. Este o varianta foarte practica de a avea acces la lucrarile de instalare oferite prin Atu Tech SRL.