Garantie

Bine ati venit la sistemul de service Atu Tech!

 

 

Asa cum stii, toate produsele de pe www.a2t.ro beneficiaza de garantie, in functie de tipul de produs (aceasta garantie poate varia de la 6 luni la 5 ani). Daca ai intampinat probleme cu unul din produsele achizitionate, beneficiezi de serviciul de service cu ridicare si returnare gratuit.

Ce trebuie sa faci? In primul rand, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Te rugam sa nu trimiti produse in service inainte de a completa acest formular si a fi contactat de un consilier Atu Tech. In lipsa acestui formular, identificarea ta si a comenzii este mult mai greoaie si acest lucru va mari termenul de solutionare a problemei (odata ce produsul tau ajunge in service, acesta va fi diagnosticat, reparat sau inlocuit - in functie de caz - in termen de 15 zile calendaristice).

Dupa ce vei completa acest formular, vei fi contactat telefonic de catre un consultant Atu Tech care iti va comunica pasii urmatori. 

 

 

 

Cateva recomandari inaintea trimiterii produsului: 

1. Pentru a evita deteriorarea produselor pe transport este recomandat sa le impachetati adecvat, daca este posibil in ambalajul original. De asemenea, trebuie sa contina toate documentele necesare precum: factura si garantie.  

2. Atu Tech va trimite curierul la adresa indicata de tine pentru ridicarea coletului.    

3. Atu Tech nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei iar costul transportului va fi suportat de client. 

4. Te rugam sa introduci in colet o copie a facturii pe care ati primit-o odata cu produsul sau produsele si garantia acestora. 

5. Pentru alte informatii, va rugam sunati la numarul de telefon 0371-783-783 sau trimiteti-ne un mail pe adresa service@a2t.ro. 

6. Conform legii, termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile calendaristice de la intrarea produsului in service-ul Atu Tech. Daca produsul trimis in service este trimis fara o copie a facturii sau datele de contact, termenul de solutionare se mareste. 

7. Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele trimise in service.