Cum cumpar

Efectuarea unei comenzi

Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi si introduceti datele de facturare/livrare. Dupa ce ati finalizat comanda veti fi sunat de un operator Atu Tech care va va confirma compatibilitatea produselor si stocul. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore, in conditii normale. Daca comanda se face in weekend sau in perioada de promotii "Black Friday", acel interval se mareste cu cca. 3 pina la 5 zile.

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. Atu Tech face livrari exclusiv in ROMANIA. La preluarea coletului in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma sau direct cu cardul pe website) trebuie doar sa acceptati coletul.

Daca aveti nevoie de consultanta tehnica inainte de comanda

va rugam sa sunati la numarul: 0371-783-783

 

 

Transportul

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 1000 500 RON TVA INCLUS

Atu Tech ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei 500 lei, TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC ATU TECH SRL si firmele de curierat partenere).

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

•  15 RON pentru comenzi in Romania. Taxa de transport include TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt CARGUS / DPD Romania, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

Atu Tech SRL va ofera deschidere colet la livrare, daca optati la finalizarea comenzii. 

Mai multe detalii despre transport gasiti aici: LIVRARE ATU TECH

 

 

Plata

Plata se poate face:

• In numerar, la livrare (sistem ramburs).

• Cu cardul (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD,MAESTRO)

• Cu cardul de cumparaturi (Card Avantaj - Credit Europe Bank, Bonus Card - Garanti Bank, Star Card - Banca Transilvania, Allinclusive - BRD FINANCE, cardurile de cumparaturi Alpha Bank)

• Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil). Un reprezentant al SC ATU TECH SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Mai multe detalii despre plata gasiti aici: CUM PLATESC LA ATU TECH