Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Solutie automata de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor

Noutate adaugata Duminica , 12 Aprilie 2020, 03:03:43
Solutie automata de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor

Solutie automata de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor. Asa cum ne-a obisnuit Dahua, ajuta in aceste momente dificile cu un alt sistem inteligent de gestionare si restrictionare a numarului de persoane in interiorul unui spatiu vizat. Impreuna cu sistemul de detectie temperatura sint niste arme foarte putenice de gestionare a controlului si accesului persoanelor in diverse spatii publice sau private.

 

 

Unde se foloseste acest sistem de gestionarea a fluxului de persoane?

 

 

Pentru magazinele mici și mijlocii, care încă trebuie să-și aibă deschisa afacerea, dar trebuie să ia în considerare si ultimele reglementării de reducerea riscurilor de infecție și creșterea gradului de securitate a consumatorilor. Fie ca este o farmacie, un supermarket, un aprozar sau un spital, acest sistem poate gestiona si restrictiona numarul de persoane prezente la un moment dat in interiorul spatiului.

 

 

Spre exemplu, o farmacie are 2 posturi de facturare cu distanta considerabila intre ele, deci poate primii maxim 2 persoane la interior simultan. Sistemul va numara fiecare intrare , respctiv iesire si va atentiona ca doar doua persoane pot fi simultan inauntru. Proiectul se poate scala pentru mai multe persoane , indiferent.

 

 

CERE O COTATIE DE PRET AICI  office@a2t.ro

 

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: