Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Soft centralizare Dahua, Hikvision, Safer CVI

Noutate adaugata Miercuri , 14 Martie 2018, 11:18:07
Soft centralizare Dahua, Hikvision, Safer CVI

Soft centralizare Dahua, Hikvision, Safer CVI. O aplicatie pentru windows de tip CMS pentru centralizarea mai multor branduri de DVR, NVR sau camere IP. 

EasyView este aplicatia de supraveghere de care aveți nevoie . Cu această aplicație convenabilă , veți putea viziona centralizat si echipamente DAHUA, si Hikvison si Safer CVI simultan. Meniu simplu si utilizare usoara fac aceasta aplicatie o solutie excelenta pentru integratorii de sisteme de supraveghere.

Descarca CMS EasyView

Adaugare usoara si intuitiva si poti vedea in acelasi ecran echipamente de supraveghere de laeasyview-safire_iphone-1 branduri total diferite.

La aceasta ora, este dezvoltata si aplicatia pentru telefoane sau tablete Android, iar pentru APPLE inca se lucreaza la uniformizare.

Adăuga cu ușurință dispozitivele utilizând o adresă IP , un nume de domeniu sau un cod QR . Memorarea detaliilor de conectare pentru fiecare înregistrator sau camera de supraveghere IP utilizate pentru a viziona fluxurile lor video, ori de câte ori doriți . Aveti, de asemenea, posibilitatea de a avea acces la înregistrările anterioare. 

Instaleaza aplicatia pentru mobil EasyviewOpinia cititorilor

(1 note)NumePaulle Tau  |  08.04.2016

Comentariul tau ...dssd

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: