Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Sistemele de sonorizare wireless pentru sali de conferinta

Noutate adaugata Vineri , 29 Septembrie 2017, 16:08:09
Sistemele de sonorizare wireless pentru sali de conferinta

 

De ce wireless? 

 

In primul rand sunt cateva obiective care initial nu au fost gandite ca un spatiu de intalniri si discutii si, atunci, sistemele de conferinta au in principiu nevoie de cablaje speciale pentru a functiona corect. Sistemele wireless de conferinta vin sa ajute in aceasta privinta, microfoanele wireless functionand fara probleme cu niste banale baterii AA.

 

Unitatea centrala care gestioneaza tot procesul se poate monta undeva unde sa gasim alimentare la 230V si sa urcam semnalul audio intr-un amplificator si difuzori, provocarea mare este cablarea mai multor microfoane, in desk-urile delegatilor.

 

Alt motiv este iarasi unul practic. Acea sala poate fi utilizata temporar cu aceasta functie de conferinta, sistemul fiind foarte flexibil, odata terminata conferinta se poate aduna microfoanele si gata, sala reia functia initiala.

 

Se recomanda folosirea unui Rack Mobil in care sa avem echipamentul de amplificare si unitatea centrala sau doua boxe active cu suport si gata, avem sala de conferinte functioanala.

 

Sa dam ca exemplu o aula a unei universitati, facultati. Este de principiu o sala de curs in care, in cea mai mare parte a timpului, se desfasoara cursuri, seminarii, etc, dar de cateva ori pe an avem acolo evenimente speciale, forumuri, intalniri si trebuie sa transformam acest loc intr-o sala de conferinte, discutii, in care delegatii pot comunica liber, sa-si exprime ideile. Atunci, daca avem acest sistem, totul se poate transforma repede si bine.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: