Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Sistem complet pontaj electronic 100 angajati

Noutate adaugata Joi , 09 August 2012, 11:01:08
Sistem complet pontaj electronic 100 angajati

Sistem complet pontaj electronic 100 angajati. Este un pachet promotional pentru pontajul anagajatilor cu ajutorul unei centrale de pontaj si cartele de proximitate RFID 125 KHZ.

Pontajul este operatia prin care se asigura un control asupra cantitatii timpului petrecut de catre angajati pe activitati specifice si este folosit pentru cresterea eficientei si productivitatii. Un sistem de gestionare a timpului este conceput ca o combinatie de procese, instrumente, tehnici si metode. De obicei, managementul timpului este necesar in orice proiect de dezvoltare, deoarece determina timpul de finalizare si domeniul de aplicare al proiectului. Gestionarea timpului poate face parte si din managementul proiectelor, deoarece faciliteaza planificarea si programarea activitatiilor necesare pentru derularea unui proiect.

 

 

Magazin sisteme de pontaj electronic AICI

 

 

Solutia de pontaj reprezinta un instrument necesar pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei organizatii, avand totodata un rol important in asigurarea securitatii organizatiei. Filtrarea persoanelor cu drept de acces intr-un obiectiv sau institutie este absolut obligatorie pentru buna desfasurare a activitatii acestora.Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: