Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Noua gama de supraveghere video SAFER

Noutate adaugata Marti , 28 Mai 2019, 14:14:03
Noua gama de supraveghere video SAFER

O noua gama de camere de supraveghere si DVR-uri Safer este acum disponibila la Atu Tech. Cu aceeasi garantie extensa de 3 ani, noile produse sunt extrem de fiabile si usor de utilizat, deoarece functioneaza pe toate tehnologiile. Astfel, daca ai deja un sistem de supraveghere si vrei sa inlocuiesti doar anumite componente, problema compatibilitatii este rezolvata, caci noile echipamente sunt de tip „all in one” (cu exceptia unui singur reper.

 

 

 

 

 

 

 

 

Camere de supraveghere

 

 

Noua gama de supraveghere Safer cuprinde camere de supraveghere de interior si exterior, cu rezolutii 2MP Full HD si 5 MP, lentile fixe si varifocale si chiar 2 modele de camere cu zoom motorizat 5X. Sunt echipate cu LED-uri infrarosu de la 20 la 70 de metri, iar carcasele sunt fie metalice, fie din plastic. Toate camerele (cu exceptia modelului SAF-DM2MP30VF28H) pot fi comutate intre tehnologiile HDCVI / AHD / Turbo HB / CVBS foarte usor, cu ajutorul joystick-ului cu care sunt echipate. Tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat un buton timp de 5 secunde si camera trece pe alta tehnologie.

 

 

 

 

 

Camerele sunt dotate cu meniu OSD. Acest meniu iti permite sa modifici anumite setari de imagine pentru a obtine rezultatul perfect. De asemenea, camera are o serie de functii utile care iti garanteaza imagini clare, cu detalii definite:  WDR, AWB, AGC, BLC, 3D DNR.

 

 

 

 

 

 

 

DVR-uri

 

Gama noua de DVR-ul Safer continue dispositive cu 4, 8 si 16 canale, cu rezolutii de la 4MP Lite la 8 MP. Un beneficiu fantastic al acestei noi game este compresia video realizata cu codec-ul H.265+. Acest codec comprima mult mai eficient imaginile si astfel ele vor ocupa cu pana la 80% mai putin spatiu pe hard disk. In ceea ce priveste dispozitivele de stocare compatibile cu aceste noi DVR-uri, e bine de stiut ca aceste noi inregistratoare Safer accepta hard disk-uri cu capacitate de stocare de pana la 10TB.

 

 

Aceste noi modele de DVR vin echipate cu o iesire HDMI si una VGA, ambele la rezolutie Full HD. HDMI – Hight Definition Multimedia Interface ofera posibilitatea conectarii unui ecran/televizor HD pentru redarea imaginilor la o claritate sporita. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis in format digital pentru o imagine cat mai clara.

 

 

 

Vizualizare de la distanta direct de pe aplicatie 

 

Este foarte usor sa urmariti ce se intampla pe camerele de supraveghere, trebuie doar sa instalati aplicatia Hik-Connect pe telefon, tableta sau PC. DVR-ul permite pana la 32 de de conexiuni simultane.

 

 

 

HIK-CONNECT copyVizualizare de la distanta direct de pe aplicatie 

 

Este foarte usor sa urmariti ce se intampla pe camerele de supraveghere, trebuie doar sa instalati aplicatia Hik-Connect pe telefon, tableta sau PC. DVR-ul permite pana la 32 de de conexiuni simultane.

 

 

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: