Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Noua gama de echipamente de supraveghere Turbo HD de la Hikvision

Noutate adaugata Marti , 26 Iulie 2016, 15:23:07
Noua gama de echipamente de supraveghere Turbo HD de la Hikvision

Producatorii Hikvision ne-au obisnuit cu inovatii tehnologice care determina piata de supraveghere video sa se miste rapid, mereu in cautare de noi solutii, mai performante si mai utile pentru utilizatori, pentru a face fata concurentei Hikvision.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

turbo hd si 30Iata ca ultima “gaselnita” de la Hikvision, Turbo HD 3.0 este atat de avansata, incat cel putin pentru moment functia de redare video pe HDMI 4K nu este aplicabila, deoarece pe piata din Romania nu avem camera video Turbo HD cu o astfel de rezolutie. Reamintim pricipalele functii extrem de avantajoase ale tehnologiei Turbo HD 3.0: distante mai mare de transmisie pe cablu coaxial (pana la 1200 de metri pe rezolutie HD si pana la 800 de metri pe resolutie Full HD), compatibilitatea cu tehnologia AHD si compresia video mult mai buna, care se traduce prin imagini care ocupa cu pana la 50% mai putin spatiu de stocare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa cum era de asteptat, producatorii de la Hikvision au lansat o gama de larga de echipamente de supraveghere (camere video si DVR-uri) pe noua lor tehnologie, nerabdatori ca inovatia lor sa ajunga in casele si afacerilor utilizatorilor din intreaga lume. Increzatori in aceasta tehnologie, dar si in producatorii Hikvision, am ales sa comercializam si noi aceste produse, fiind de parere ca reprezinta o solutie eficienta, utila si aplicabila atat in prezent, dar si pe termen indelungat.

 

 

Iata un exemplu de camera Hikvision Turbo HD "la treaba" pe timp de noapte.

 

 

 

 

Astfel, in oferta Atu Tech puteti regasi si testa noile camere de supraveghere si DVR-uri Hikvision Turbo HD si Turbo HD 3.0. Camere de interior si exterior, cu lentila fixa sau varifocala, rezolutie HD sau Full HD, tehnologie EXIR si Smart IR pentru vizualizare nocturna, LED-uri IR intre 20 si 120 metri – oferta este atat de generoasa incat poate satisface orice nevoie. In materie de DVR-uri, gama de produse este variata, pornind de la DVR-uri cu 4 canale la rezolutie HD pana la 16 canale si rezolutie de 3MP.

 

gama turbo hd _ turbo hd30 ok

 

 

 

Compatibilitatea cu tehnologia AHD permite utilizarea unor echipamente mai vechi odata cu unele noi, pe tehnologie Turbo HD, astfel incat nu este necesar sa schimbati intreg sistemul de supraveghere daca va doriti sa testati doar un singur produs.

 

 

Incercati si dumneavoastra echipamentele Turbo HD, suntem foarte curiosi sa aflam parerile utilizatorilor. Pe noi Hikvision ne-a convins! Daca sunteti nemultumiti de performante echipamentele de supraveghere Turbo HD si Turbo HD 3.0, puteti returna produsele in 30 de zile!Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: