Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Montaj automatizari de porti, bariere in Bucuresti si Ilfov

Noutate adaugata Sambata , 03 Martie 2018, 18:59:42
Montaj automatizari de porti, bariere in Bucuresti si Ilfov

Montaj automatizari de porti, bariere acces auto in Bucuresti si Ilfov. Servicii de calitate, rapide si probabil la cele mai bune preturi.

Instalarea unei automatizari de poarta sau a unei bariere la sediul firmei este aproape obligatorie. Problema cu locurile de parcare care nu se va rezolva prea curand sau al restrictionarii accesului in incinta unei firme sau al unei institutii publice, trebuie sa se faca automatizat. Fie ca ai o poarta care trebuie automatizata, fie ca instalezi o bariera de acces, acest lucru este obligatoriu. 

 

 

 

Cu ce te ajutam noi, Atu Tech?

 

In primul rand, suntem importatori pentru branduri consacrate in domeniul automatizarilor de porti si bariere de acces auto, fie produsele LIFE (Italia) pentru care asiguram 3 ani garantie, dar care au o durata de viata de pana la 15 ani, fara probleme sau produsele Motorline (Portugalia) care sunt renumite pentru fiabilitatea lor, va asiguram de calitatea produselor, si nu in ultimul rand, de garantia pretului corect pe care il platesti pentru o automatizare sau pentru o bariera de acces auto.

 

 

 

Mai ai nevoie de instalare! Bucuresti sau Ilfov, chiar si in Giurgiu

 

Instalarea lor si partea de intretinere ulterioara garantiei, o putem asigura prin parteneri instalatori, specializati in zona sistemelor de automatizare sau bariere acces, firme care nu mai au nevoie de prezentare. Sunt prezente pe piata de Bucuresti, Ilfov de mai mult de 15 ani si putem sa va asiguram de calitatea instalarii acestor echipamente.

 

 

 

Vizionarea

 

Poate cel mai important pas este vizionarea la fata locului. Pentru a alege automatizarea potrivita pentru poarta ta, este de cele mai multe ori necesara o vizionare la fata locului. Specialistul va evalua rapid care sint cerintele tehnice, va discuta cu tine despre aspectele care tin de estetica si va oferta intodeauna automatizarea potrivita pentru aplicatia ta.

 

Colaboarea cu aceste firme de prestigiu ne asigura ca aceste sisteme vor fi instalate intodeauna corect si acest lucru va duce la marirea duratei de viata a sistemelor. 

 

In acelasi timp, aceste firme specializate vor fi intodeauna capabile sa intervina in cel mai scurt timp pentu remedierea unor probleme aparute, din diverse cauze.

 

 

 

Partenerii GOLD specializati Atu Tech pentru instalarea automatizarilor in Bucuresti sau Ilfov

 

Firma Persoana de contact Telefon Email
Yaraline SRL Catalin Cautis 0749-573-122 catalin.cautis@lifeautomatizari.ro

 

 

 


Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer

1.099,99 RON 899,99 RON(include TVA)

Stalp retractabil automat Bollard 800 MM

8.499,99 RON (include TVA)

Kit automatizare poarta batanta 2x2 metri Life

1.499,99 RON 1.179,99 RON(include TVA)Opinia cititorilor

(2 note)Cristian  |  18.04.2017

Am contactat si eu azi partenerii dumneavoastra, maine am vizionare. Multumesc

Grigore  |  18.04.2017

Am lasat si eu datele de contact pentru o oferta la automatizarea portii

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: