Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Marchiză automată Motorline Monobloco300

Noutate adaugata Vineri , 08 Ianuarie 2016, 19:52:42
Marchiză automată Motorline Monobloco300

Marchiza Motorline Monobloco300 este alegerea perfectă pentru tine dacă eşti în căutarea unui produs de calitate, cu design atractiv şi uşor de manevrat. Dotată cu un braţ pliabil, marchiza se poate monta în perete sau tavan, iar înclinarea maximă suportată este de 60 de grade.


Soare arzător sau umbră răcoritoare la un buton distanţă

 

Fie că vrei un bronz de invidiat sau vrei să te răcoreşti într-o după amiază toridă de vară, marchiza se deschide şi se închide automat cu uşurinţă, putând fi acţionată de pe cele 2 telecomenzi din kit-ul de instalare. Astfel, tu decizi ambianţa terasei tale cu un simplu click! Marchiza este dotată şi cu o manivelă pentru acţionare manuală, pentru a o putea deschide sau închide uşor şi rapid în cazul unei pene de curent electric.


Varietate de culori şi dimensiuni

Apreciezi originalitatea şi vrei ca marchiza să fie personalizată după preferinţele tale? Poţi alege cea mai bună variantă dintr-o gamă extinsă de culori şi materiale, pentru ca terasa ta să arate exact aşa cum ai visat-o. Pastel, natur, culori puternice. Tu ce alegi? Indiferent de dimensiunea terasei tale, avem soluţia! Aşa că nu-ţi fă griji dacă colţul tău de relaxare nu se încadreză în dimensiunile standard, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o ofertă personalizată!


Tehnologie opţională

 

Marchiza Motorline Monobloco300 vine şi cu o placă de comandă MC8 gândită pentru dotări opţionale. În acest sens, îţi propunem un senzor de soare / ploaie / vânt, care să acţioneze automat marchiza atunci când tu nu eşti în preajmă. Astfel, dacă porneşte vântul sau ploaia, senzorul va acţiona marchiza închizând-o automat pentru a o proteja, urmând să o deschidă când reapare soarele.
Comandă marchiza Motorline Monobloco300 prin AtuTech şi beneficiezi de transport şi suport tehnic gratuite! Mai mult, îţi punem la dispoziţie serviciul de instalare, pentru ca tu să te bucuri aşa cum vrei de timpul tău liber! Nu eşti mulţumit de marchiză? O poţi returna în termen de 30 de zile şi primeşti banii înapoi.


Marchiza motorizata Motorline OHMUK

6.699,99 RON 4.999,99 RON(include TVA)

Marchiza automata Motorline NAHS

7.499,99 RON (include TVA)

Marchiza automata Motorline Monobloco300

2.999,99 RON (include TVA)

Marchiza motorizata Motorline PILK

4.429,99 RON (include TVA)Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: