Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Gama Dahua EZ-IP redefineste tehnologia IP

Noutate adaugata Marti , 10 Septembrie 2019, 14:20:55
Gama Dahua EZ-IP redefineste tehnologia IP

Dahua a lansat gama IP denumita EZ-IP, care se distinge prin preturile accesibile si prin simplitatea utilizarii. Pentru ce este potrivita? Ei bine, aceasta gama este perfecta pentru supravegherea spatiilor mici si medii, pentru supravegherea caselor rezidentiale, magazine mici sau spatii de birouri restranse. De asemenea, EZ-IP este o alternativa excelenta sistemelor analogice datorita celor 2 puncte forte: usurinta utilizarii si costurile accesibile.

 

Gama EZ-IP cuprinde camere IP si inregistratoare de tip NVR care suporta vizualizarea imaginilor in timp real, stocarea inregistrarilor video, redarea acestora, dar si alarma.

 

Aceasta noua gama EZ-IP respecta standardele de calitate Dahua, incorporand componente stabile care au trecut testele de rezistenta la vibratii, apa si utilizare indelungata.  

 

 

 

 

Cele mai importante caracteristici

 

 

• Codare video H.264, H.264+, H.265 si H.265+

 

Codecul H.265+ este, in prezent, cea mai avansata optiune de codare a inregistrarilor video, marele sau avantaj fiind comprimarea mult mai buna a imaginilor. Astfel, spatiul de stocare al HDD-ului poate fi utilizat mult mai eficient, economisind cu pana la 70% mai mult spatiu, in comparatie cu generatiile mai vechi de codecuri video.

 

 

 

 

• Rezolutii de la 2MP la 4K

 

Gama EZ-IP de la Dahua ofera o gama larga de specificatii tehnice si rezolutii de inregistrare, care pornesc de la Full HD si pana la 8 megapixeli (4K). Aceasta gama larga ofera solutii ideale de supraveghere atat rezidentiala, cat si pentru spatii profesionale.

 

 

 

 

 

• Optimizarea detectiei faciale

 

EZ-IP utilizeaza o tehnologie speciale, care optimizeaza imaginile faciale, ajutand astfel utilizatorii sa identifice mai usor persoane de interes, oferind imagini cu portrete mai clare si mai detaliate.

 

 

 

 

 

 

• LED-uri IR de tip SMD

 

Pentru a genera imagini mult mai clare si performante, LED-urile IR folosite pentru aceste camere sunt LED-uri IR microcristaline cu tehnologie speciala de disipare a caldurii. In comparație cu LED-urile traditionale, LED-urile IR SMD ofera dubla luminozitate si o iluminare mai uniforma.

 

 

 

 

 

• Carcase de metal rezistente la apa

 

Camerele de supraveghere din aceasta gama EZ-IP au carcasa metalica si sunt rezistente la conditii dure de mediu, precum intemperiile, praf si temperaturi extreme. Astfel, ele poti fi utilizate fara probleme in exterior, carcasele fiind cotate cu un index de protectie IP67.

 

 

 

 

 

 

• Plug & Play

 

Instalarea si utilizarea simpla sunt principiile de baza ale produselor din aceasta gama. Camerele EZ-IP sunt dotate cu PoE, permitand utilizatorilor sa se conecteze pur si simplu cu NVR-uri PoE.

 

 

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: