Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Deschide poarta cu telefonul mobil - simplu!

Noutate adaugata Marti , 02 Mai 2017, 13:56:24
Deschide poarta cu telefonul mobil - simplu!

Deschide poarta cu telefonul mobil - Simplu. Descrierea solutiei si ce echipamente poti folosi din gama Atu Tech.

Fie ca ai o automatizare la poarta,sau o bariera, chiar un stalp retractabil de tip bollard, poti comanda foarte usor deschirea / inchiderea lor direct din telefonul tau mobil, fara telecomanda, tag de acces, etc.

 

 

Cum pot realiza acest lucru?

 

Atu Tech iti propune 3 solutii simple, elegante si fiabile pentru accesul tau din telefonul mobil. Solutiile sunt testate de inginerii de service, cele mai multe dintre ele au trecut testul timpului. Suntem importatori oficiali pentru toate echipamentele prezentate in acest material ca solutii de deschidere smart, avand experienta anilor in care am distribuit cu succes aceste echipamente .

 

 

 

  • Esim 120 - Un controller GSM / GPRS produs de ELDES in Lituania. Este un controller profesional, care cu ajutorul unei cartele SIM incorporate in controller si a unei liste de utilizatori agreati, salvate de asemenea in memoria controllerului, iti permite deschiderea unei automatizari cu un simplu apel. Permite memorarea de pana la 1000 de numere de telefon, cand unul dintre cele 1000 de numere apeleaza controllerul. Acesta va verifica daca este un numar valid si daca il regaseste in lista, va comanda releul, care va deschide automatizarea / bariera. Echipament sigur, profesional, clasa B de siguranta.

 

  • Esim 320 - Un controller GSM / GPRS / 3G - Cartela SIM poate fi si 3G  de la operatorii care lucreaza doar in aceata tehnologie. Produs ELDES Lituania. Este un controller profesional, care cu ajutorul unei cartele SIM incorporate in controller si a unei liste de utilizatori agreati, salvate de asemenea in memoria controllerului, iti permite deschiderea unei automatizari cu un simplu apel. Permite memorarea de pana la 1000 de numere de telefon, cand unul dintre cele 1000 de numere apeleaza controllerul. Apoi, acesta va verifica daca este un numar valid si daca il regaseste in lista, va comanda releul, care va deschide automatizarea / bariera. Echipament sigur, profesional, clasa B de siguranta.

 

  • GSM M170 - Un controller hibrid, GSM si BlueTooth, produs de Electrocelos in Portugalia. Este un controller similar cu ESIM 120, doar ca permite doar 500 de utilizatori, in schimb are o facilitate in plus, comanda prin Bluetooth, de la o distanta de maxim 30 de metri. Dispune si de o aplicatie dezvoltata pe sistemul de operare Android, care te ajuta sa configurezi usor acest controller.

 

  • Nold Open - Un controller Bluetooth, bazat stict pe tehnologia bluetooth, avantajul este de a nu genera costuri suplimentare, gen abonamentul de la cartela telefonica, dar are dezavantajul de a folosi o singura tehnologie. Aplicatia este dezvoltata si pentru Andoid si pentru iOS, permite configurarea si accesul, chiar si distributia de chei de acces pentru alti utilizatori.

 Opinia cititorilor

(1 note)Cristian  |  20.03.2017

Eu folosesc de cca 3 ani Esim 120 si pot sa spun ca e un produs fiabil, pe de alta parte ma incanta si NOLD OPEN, cred ca o sa-l testez zilele astea. Oricum, stiu ca baietii astia de la Atu Tech nu vand prostii

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: