Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum setezi functiile IVS pe un DVR DAHUA?

Noutate adaugata Marti , 26 Mai 2020, 16:59:30
Cum setezi functiile IVS pe un DVR DAHUA?

IVS sau Intelligent Video Surveillance reprezinta o serie de functii inteligente de la Dahua cu ajutorul carora sistemele de supraveghere video devin si mai utile si permit mai mult decat inregistrarea de simple imagini. 

 

In tutorialul video de mai jos te invatam pas cu pas cum sa setezi singur 3 astfel de functii. 

 

 

 

 

 

 

 

 

TripWire (detectia depasirii unei linii virtuale) - functie care iti permite sa definesti o bariera (linie) virtuala, care atunci cand este traversata va declansa o alarma. Aceasta linie poate fi definita ca o linie dreapta sau ca o linie formata din mai multe segmente, iar alarma poate fi declansata, in functie de preferintele personale, fie pentru un sens de mers, fie pentru ambele sensuri. De asemenea, acolo unde spatiul de supravegheat este unul generos si complex, pot fi setate mai multe linii in imagine. In plus, DVR-ul poate trimite capturi din momentul evenimentului pe adresa de e-mail a utilizatorului.

 

Obiect lipsa / abandonat - aceasta functie va permite identificarea obiectelor care lipsesc sau care sunt abandonate intr-o zona definita, iar dupa o perioada de timp presetata in functie de preferinte, sistemul va emite o alarma. In plus, DVR-ul poate trimite capturi din momentul evenimentului pe adresa de e-mail a utilizatorului.

 

Zona protejata - aceasta functie este utila pentru a detecta subiectii care traverseaza un perimetru virtual setat. Alarma poate fi declansata, in functie de preferintele personale, fie pentru un sens de mers, fie pentru ambele sensuri. In plus, DVR-ul poate trimite capturi din momentul evenimentului pe adresa de e-mail a utilizatorului.

 

Pentru a vedea exemple pentru fiecare din cele 3 functii de mai sus, dar si cum sa setati pas cu pas aceste functii, va invitam sa urmariti tutorialul de mai jos. De asemenea, va recomandam sa va abonati la canalul  nostru de Youtube pentru multe alte tutoriale si ghiduri video utile. 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: