Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum sa recuperezi inregistrari video de la sistemul de supraveghere in caz de stergere?

Noutate adaugata Vineri , 08 Februarie 2019, 15:40:33
Cum sa recuperezi inregistrari video de la sistemul de supraveghere in caz de stergere?

Imagineaza-ti urmatoriul scenariu: ati sters imaginile CCTV din greseala sau chiar s-au sters din greseala. In acest caz, puteti recupera imaginile CCTV sterse? Si daca da, cum sa recuperam inregistrarile din DVR care s-au pierdut?

 

Iata cateva modalitati utile de a recupera fisierele video CCTV sterse de pe cardul SD, DVR / NVR si PC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 6 metode de recuperare a inregistrarilor CCTV sterse din carduri SD, DVR / NVR și PC-uri

 

Deci, este posibil sa recuperezi materialul CCTV sters? Raspunsul este da! Puteti aplica urmatoarele 6 metode practice pentru a recupera cu succes videoclipurile sterse de la sistemul de supraveghere.

 

 

Metoda 1: Uita-te in Recycle Bin pentru a recupera imagini CCTV sterse

 

Inainte de a cauta pe Google cum sa recuperezi clipurile video CCTV sterse, faceti dublu clic pe Recycle Bin si veti vedea tot ce s-a sters. Daca nu ati apasat "Shift + delete" pentru a sterge definitiv fisierele, lucrurile devin mai usoare si probabil veti gasi ceea ce credeti ca ati sters in Recycle Bin.

 

 

Metoda 2. Utilizati istoricul fisierelor pentru a prelua videoclipuri sterse de la CCTV / hard disk-uri

 

Presupunand ca utilizati sistemul de operare Windows si activati Backup-ul istoricului de fisiere, puteti recupera inregistrarile CCTV sterse prin pasii simpli de mai jos.

 

#1. Accesati Cautare Windows si gasiti Restaurare fisiere cu Istoricul fisierelor.

 

 

 

#2. Cautati fisierele de care aveti nevoie.

 

#3. Selectati Restaurare pentru a le salva in locatia initiala sau intr-un loc diferit.

 

Puteti, de asemenea, sa faceți clic dreapta pe dosarul sau pe locatia initiala si sa selectati Restaurare versiuni anterioare pentru a recupera inregistrarile din DVR. Retineti ca aceste doua metode necesita configurarea istoricului fisierelor în avans.

 

Daca nu ati configurat istoricul fisierelor, urmati aceasta procedura pentru a crea copii de rezerva ale fisierelor dvs.: Start - Setari - Actualizari si securitate - Backup - Adaugati o unitate si sunteti gata sa alegeti o unitate externa sau o locatie din retea.

 

 

Metoda 3. Recuperarea inregistrarilor CCTV sterse din copiile de rezerva

 

De fapt, brandurile camerelor de top ofera mai multe optiuni de stocare a imaginilor CCTV, inclusiv carduri SD, DVR / NVR, servere Cloud si FTP. Cu ajutorul imaginilor CCTV care sustin diferite alternative de stocare, veti gasi usor recuperarea imaginilor CCTV sterse cand acestea vor fi sterse sau deteriorate.

 

Pe langa cardul SD si hard disk, puteti transfera imagini CCTV pe servere FTP pentru a crea un plan de rezerva mai cuprinzator.

 

 

Metoda 4. Recuperarea videoclipurilor sterse de la DVR-uri / NVR-uri cu servicii de recuperare de date

 

Defectiunile fizice la DVR sau la NVR pot duce, de asemenea, la stergerea si deteriorarea inregistrarilor. In aceasta situatie, va recomandam sa recuperati inregistrarile CCTV sterse cu servicii certificate de recuperare a datelor, care sunt capabile sa restaureze in siguranta datele.

 

 

Metoda 5. Utilizati software-ul de recuperare tert pentru a recupera imagini CCTV sterse

 

Fara alte copii de rezerva, puteti sa va indreptati spre software-ul de recuperare a datelor pentru a recupera clipurile video CCTV sterse de pe carduri SD sau PC-uri. Software-urile renumite sunt recomandate pentru a asigura rezultate mai bune.

 

Dupa conectarea hard disk-urilor sau a cardurilor SD la PC, sunteti gata sa porniti programul si sa recuperati inregistrarile CCTV sterse.

 

 

Metoda 6. Solicitati asistenta profesionala pentru a recupera imagini CCTV sterse de pe hard disk

 

Daca va este greu sa recuperati singur clipurile video CCTV sterse, solicitati asistenta profesionala. Videoclipurile CCTV pot fi sterse sau deteriorate din diferite motive. Solicitand ajutor profesional, puteti rezolva problema mai bine, pentru a recupera fisierele sterse din CCTV in siguranta.

 

Iata mai jos 6 modalitati practice privind modul in care puteti recupera imaginile CCTV sterse. In continuare cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand veti descoperi fisiere video lipsa.

 

#1. Nu operati DVR-ul sau NVR-ul atunci cand se detecteaza o eroare.

 

#2. Nu formatati hard disk-urile atunci cand imaginile CCTV sunt deteriorate.

 

#3. Nu stergeti si nu adaugati nimic pentru a evita suprascrierea spatiului de stocare al hard disk-urilor.

 

#4. Nu incercati aleatoriu fiecare metoda pentru a recupera materialul CCTV sters.

 

 

Cum se sterg sau se deterioreaza fisierele video CCTV?

 

Fisierele CCTV pot fi sterse sau deteriorate din mai multe cauze si enumeram pe unele dintre ele pentru referinta:

 

 

Cauza 1. Defectiuni ale hard diskului, ale DVR-ului / NVR-ului

 

Asemenea defectiuni, care se refera la problemele interne ale DVR-ului / NVR-ului, pot include, dar nu se limiteaza la ventilatia inadecvata, disparitia datelor, supraincalzirea si zgomotele ciudate.

 

 

Cauza 2. Sistemele CCTV

 

Defectiunile din aceasta cauza sunt probleme externe, inclusiv probleme de alimentare cu energie, erori de conectare si cabluri, interferente cu radiatiile etc.

 

 

Cauza 3. Stergerea accidentala a videoclipurilor CCTV

 

Trebuie sa recunoastem ca noi toti facem greseli si putem sterge fara intentie inregistrari video CCTV.

 

 

Cauza 4. Atacuri cibernetice

 

Sistemele CCTV se numara printre obiectivele criminalilor cibernetici. Odata ce sistemele de camere CCTV sunt atacate de coduri sau programe rau intentionate, imaginile vor fi deteriorate.

 

 

 

 

BONUS! Sfaturi pentru a va ajuta sa evitati pierderea de imagini CCTV.

 

In afara de solutiile pentrurecuperarea inregistrarilor CCTV sterse, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii pentru a evita pierderea datelor.

 

 

Back up pentru inregistrari si alte fisiere in mod regulat

 

Daca ati salvat in mod regulat inregistrarile CCTV, nu veti fi prins nepregatit cand aceste fisiere vor fi sterse. Pentru videoclipurile CCTV pe carduri SD sau pe hard disk-uri, le puteti salva pe calculatoarele dvs., saptamanal sau lunar. Procedand astfel, puteti crea propriile baze de stocare si veti avea mai putine griji pentru pierderea datelor.

 

 

Folositi mai multe optiuni de stocare

 

Este util sa salvati imaginile CCTV pe mai multe medii de stocare, care includ carduri SD, DVR / NVR (hard disk), servere Cloud si FTP. Deci, data viitoare cand se intampla un accident, veti putea recupera imaginile sterse de pe mai multe dispozitive de stocare.

 

 

Fiti constient de timpul de inregistrare al camerelor / sistemului dvs. de securitate

 

Majoritatea DVR-urilor / NVR-urilor incep sa inregistreze in bucla atunci cand hard-urile lor sunt pline. Aveti grija ca, odata ce DVR-urile / NVR-urile vor inlocui spatiul de stocare, imaginile si videoclipurile originale vor fi eliminate si devine imposibila recuperarea inregistrarilor CCTV suprascrise in acest stadiu.

 

Durata reala de inregistrare a DVR-urilor / NVR-urilor poate varia in functie de capacitatea de stocare, de rezolutie, de biti, de compresie si de numarul de camere. Recomandam sa calculati zilele de inregistrare ale unui sistem de securitate CCTV, astfel incat sa puteti crea copii de rezerva la clipurile video CCTV la timp.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: