Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum sa obtii inregistrari audio de la sistemul tau de supraveghere HDCVI?

Noutate adaugata Luni , 13 August 2018, 12:25:38
Cum sa obtii inregistrari audio de la sistemul tau de supraveghere HDCVI?

Daca atunci cand iti instalezi un sistem de supraveghere vrei sa inregistrezi si audio, nu doar video, e bine sa stii ca solutia este una foarte la indemana! Tehnologia de transmisie HDCVI a devenit foarte populara intr-un timp scurt, datorita accesibilitatii, a usurintei in utilizare si a abilitatii de a suporta inregistrari atat video, cat si audio – ambele pe un singur cablu coaxial. Iata ce trebuie sa stii despre camerele HDCVI si cum sa integrezi inregistrari audio cu sistemul tau de supraveghere.

 

 

 

 

 

 

Cost mic, adaptabilitate mare

 

Tehnologia HDCVI reprezinta varful tehnologiei analog. Asa este, camerele HDCVI nu sunt camera digitale. Totusi, ele inregistreaza imagini video la rezolutie Full HD si le transmite, necompresate, pe un simplu cablu coaxial.

 

Camerele HDCVI sunt cea mai buna alegere, din punctul de vedere al raportului cost/eficienta. Aceste camere ofera distante mult mai lungi de transmisie fata de camerele digitale, indiferent ca ne raportam la camerele cu transmisie prin Ethernet sau camere IP care functioneaza pe retele wireless.Camerele HDCVI pot fi instalate la o distanta de pana la 500 de metri fata de DVR, datorita solutiei eficiente de cablare.  

 

De fapt, aceste camera functioneaza pe aceeasi conexiune coaxiala precum camerele mai vechi, astfel ca e usor sa imbunatatesti un sistem de supraveghere existent cu camere mai noi, caci cablul coaxial ofera atat transmiterea semnalului video, cat si a celui audio. In plus, poti folosi camere cu zoom motorizat PTZ cu o singura conexiune cablata coaxiala, deoarece comenzile date sunt transmise pe acelasi cablu.  

 

 

 

 

Setarea sistemului de supraveghere pentru inregistrari audio

 

Bineinteles, cablul coaxial transmite, de asemenea, semnal audio. Acest lucru face ca sistemele HDCVI sa fie cea mai buna solutie pentru supraveghere video si audio, in multe situatii. Totusi, pentru a avea posibilitatea de a transmite si de a receptiona inregistrari audio (cablul coaxial permite comunicarea prin iesirea audio a DVR-ului si printr-un sistem de amplificare a sunetului - boxe amplificate), o conditie esentiala este ca restul echipamentului sa fie capabil sa faca asta.

 

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca modelele de camere HDCVI pe care le cumperi pentru noul tau sistem de supraveghere sau cele pe care le folosesti pentru a-ti imbunatati sistemul au microfon incorporat. Odata cu cresterea  popularitatii camerelor de supraveghere HDCVI acest lucru nu este greu de indeplinit.

 

Apoi, trebuie sa te asiguri ca DVR-ul pe care il ai deja sau cel pe care urmeaza sa il cumperi, suporta intrare audio coaxiala. Daca DVR-ul nu suporta aceasta functie, atunci va trebui sa achizitionezi unul care iti va permite acest lucru si care sa fie compatibil cu dorinta de a inregistra si audio. Oferta de pe piata este foarte mare, astfel incat vei avea multe modele din care sa alegi, fiind astfel usor sa alegi un DVR potrivit nevoilor tale!

 

 

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: