Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum poti reduce lipsurile din inventar cu un sistem de supraveghere?

Noutate adaugata Marti , 07 August 2018, 16:41:55
Cum poti reduce lipsurile din inventar cu un sistem de supraveghere?

Orice element care iese din depozitul firmei tale fara a fi platit se numeste lipsa de inventar si afecteaza in mod direct bunul mers al operatiunilor, cat si profitul afacerii tale. Opriti aceste pierderi care pot proveni fie din furturile angajatilor, daune sau obiecte care sunt stocate in mod necorespunzator sau unde nu pot fi gasite cu usurinta si veti vedea o imbunatatire imediata a fluxului de numerar al companiei, dar si la incheierea de an. O modalitate usoara de a face acest lucru este adaugarea camerelor de supraveghere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum te pot ajuta camerele de supraveghere?

 

Instalarea camerelor de supraveghere in depozit atentioneaza atat angajatii, cat si potentialii hoti ca ii urmariti si intentionati si ii trageti la raspundere pentru actiunile lor. In plus, camerele de acest fel faciliteaza aplicarea legii pentru a investiga si pentru a gasi hotul in cazul in care va confruntati cu o spargere.

 

Camerele de supraveghere si sistemele de control acces pot, de asemenea, sa va ajute la imbunatatirea securitatii fizice, ajutand personalul dvs. de securitate in prevenirea accesului neautorizat al persoanele a caror prezenta nu este permisa in zona depozitului.

 

 

 

Beneficiile imaginilor live de la camere

 

Instalarea unui sistem de securitate in zona in care se desfasoara activitatea firmei are multe beneficii. Iata cateva din cele mai importante:

 

• Imaginile pot fi vizualizate de oriunde. Feed-ul live si fisierele video inregistrate pot fi vizualizate din orice locatie cu acces la Internet, de la laptop, smartphone sau alt dispozitiv electronic.

 

• Coordonare mai buna a manevrarii marfii. Daca in depozit se descarca marfa dintr-un camion si apoi se incarca intr-un altul, exista sanse ca daca aceasta operatiune nu este planuita corespunzator, unele marfuri sa ramana in depozit pana un alt camion este disponibil. Fisierele video inregistrate va permit sa investigati problemele de coordonare, precum stocarea marfurilor care trebuiau incarcate.

 

• Management mai bun. Un alt avantaj al instalarii camerelor de supraveghere este capacitatea supervizorului sau a managerului de a vedea toate partile din centrul de distributie de pe un singur ecran. Acest lucru nu este util doar in gestionarea productivitatii angajatilor, dar va poate arata cand resursele sunt prea putin utilizate, cum ar fi un camion care se sta gol intr-un depozit.

 

• Acoperire 24/7. Chiar si cel mai bun manager nu poate fi peste tot in acelasi timp. Camerele de supraveghere va ofera posibilitatea de a vedea ce se intampla in depozitul dvs., 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

 

 

Instalarea camerelor de supraveghere reprezinta o modalitate usoara si eficienta de a reduce pierderile de inventar din depozit si poate imbunatati rezultatele afacerii. Pentru a afla mai multe despre instalarea camerelor de supraveghere in depozitele dvs. sau in alta unitate de stocare a inventarului, ne puteti contacta pentru sfaturi si idei.

 

 


Kit supraveghere video 8 camere Full HD mixt Safer

1.292,48 RON 1.190,40 RON(include TVA)

Kit supraveghere mixt 8 camere Full HD

1.350,88 RON 1.190,40 RON(include TVA)Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: